• PRO TV
  • Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare. Abia ce a anunțat a doua sarcină, că și-a bucurat fanii cu un nou eveniment: „Un nou început”

Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare. Abia ce a anunțat a doua sarcină, că și-a bucurat fanii cu un nou eveniment: „Un nou început”

Vlăduța Lupău a dat vestea cea mare. Abia ce a anunțat a doua sarcină, că și-a bucurat fanii cu un nou eveniment: „Un nou început”

Perioada aceasta este plină de schimbări pentru Vlăduța Lupău. După ce a bifat o reușită imensă în carieră, susținând un concert la Sala Palatului, artista a anunțat începerea unui nou capitol în viața ei, deoarece va mai avea un copil.

 

Gallery

Vlăduța Lupău traversează, fără doar și poate, cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, atât pe plan personal, cât și profesional. La scurt timp după ce a anunțat că va mai avea un băiețel, aceasta a anunțat o nouă schimbare care se va produce.

Vlăduța Lupău și-a dus fiul la creșă

În vara acestui an, Iair, fiul artistei și al lui Adi Rus, va împlini doi ani. Vlăduța a decis să fure startul și și-a înscris micuțul la creșă. În mediul online, acesta a postat o imagine cu fiul ei, alături de care a scris data de ieri, 27 martie, când a fost prima zi a noii etape, dar și „un nou început”.

Chiar dacă este mai mult plecată pe drumuri, fiind una dintre cele mai solicitate artiste, Vlăduța Lupău se asigură că fiului ei nu îi lipsește absolut nimic, iar Adi Rus este cel mare îi ține locul, atunci când este plecată la cântări.

Iair a anunțat sexul bebelușului, la Sala Palatului

În acest weekend, Vlăduța Lupău a susținut un concert impresionant la Sala Palatului. După ce a anunțat public faptul că este însărcinată în șase luni, pe scenă a apărut fiul ei, care a spus ce sex va avea bebelușul.

Întrebat de Vlăduța „ce are mami în burtică?”, acesta a răspuns „băiat”, moment în care, întreaga sală a început să aplaude, știind cât de mult și-a dorit aceasta să fie mamă.

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a dezvăluit că a pierdut două sarcini, înainte de a rămâne însărcinată cu Iair, dar și faptul că a suferit de o boală care poate duce la infertilitate.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni