• PRO TV
  • Regele Charles, mult mai bolnav decât s-a anunțat? Palatul Buckingham ar fi început deja pregătirile pentru înmormântare

Regele Charles, mult mai bolnav decât s-a anunțat? Palatul Buckingham ar fi început deja pregătirile pentru înmormântare

Regele Charles, mult mai bolnav decât s-a anunțat? Palatul Buckingham ar fi început deja pregătirile pentru înmormântare

Răsturnare de situație! Potrivit noilor zvonuri, Regele Charles ar fi mult mai bolnav decât s-a anunțat oficial. Palatul Buckingham ar fi început deja să planifice înmormântarea monarhului britanic, conform Geo News.

Gallery

Potrivit surselor, procesiunea funerară se va numi "Operațiunea Menai Bridge", la fel ca și ceremonia mamei sale, Regina Elisabeta, care a fost denumită "Operațiunea London Bridge".

Pe măsură ce cancerul său a progresat, persoane din interiorul familiei regale au împărtășit mai multe detalii despre planurile de înmormântare a regelui Charles, care în acest moment ar fi o prioritate.

"Este un lucru destul de obișnuit ca înmormântările să fie planificate minuțios în rândul regalității britanice, însă în cazul lui Charles au devenit o prioritate după ce a fost diagnosticat cu cancer. Unii curteni cred că cancerul lui Charles este mai grav decât se spune", au declarat aceștia.

Potrivit sursei, "Operațiunea Menai Bridge" include transferul corpului lui Charles din sala tronului de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Nouă zile mai târziu, va avea loc o înmormântare oficială și probabil va fi înmormântat în cavoul regal de la Castelul Windsor.

"Va avea tot fastul care se cuvine unui monarh britanic", a adăugat sursa.

Actualizarea vine după ce s-a aflat că lui Charles i s-au mai dat doar doi ani de trăit.

"Regele Charles este mult mai bolnav decât lasă palatul să se înțeleagă și pur și simplu nu mai este în stare să conducă familia sa, interesele de afaceri ale coroanei și să îndeplinească îndatoririle zilnice ale monarhiei", a împărtășit anterior o sursă din interior.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni