• PRO TV
  • Ți se rupe sufletul! Ce se întâmplă cu copiii lui Kate Middleton în această perioadă grea: "Te înduioșează"

Ți se rupe sufletul! Ce se întâmplă cu copiii lui Kate Middleton în această perioadă grea: "Te înduioșează"

Ți se rupe sufletul! Ce se întâmplă cu copiii lui Kate Middleton în această perioadă grea: "Te înduioșează"

După ce a anunțat public că are cancer, Prințesa de Wales s-a retras în sânul familiei sale. Kate a mărturisit că i-a fost foarte greu să le explice celor trei copii despre situația grea prin care trece, de aceea își dorește ca pe perioada tratamentului să stea departe de viața publică.

Gallery

Kate a mărturisit că are cancer într-un videoclip emoționant pe 22 martie. În acel clip, ea a specificat clar că prioritatea ei în acest moment este să rămână alături de cei trei copii, Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și micul Prinț Louis, în vârstă de cinci ani.

"După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine", a declarat ea la vremea respectivă.

Se pare că cei trei copii sunt acum singura alinare a prințesei Kate. Un prieten de familie a dezvăluit că George, Charlotte și Louis sunt un real sprijin în lupta pe care mama lor o duce acum cu această boală nemiloasă.

Prințesa de Wales își ia multă putere de la tânăra ei familie

"Copiii își susțin părinții cu zâmbetele lor" și o ajută pe Kate să treacă pe acest diagnostic crunt.

"Te înduioșează rezistența extraordinară a copiilor.  Să se distreze împreună atunci când pot este foarte important... Copiii sunt în centrul lumii lor", a mărturisit prietenul cuplului regal.

Anul acesta, Kate și William au decis să stea acasă de Paște împreună cu cu copiii. Ei nu au participat la tradiționala slujbă religioasă de Paște de la Capela St. George de la Castelul Windsor, la care merg de obicei împreună cu alți membri ai familiei regale.

Odată ce prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis se vor întoarce la școala Lambrook pentru semestrul de vară, la sfârșitul acestei luni, prințul William este așteptat să își reia îndatoririle publice .

El va continua să găsească un echilibru între susținerea soției și a familiei sale și menținerea îndatoririlor sale oficiale, așa cum a făcut de la începutul anului", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Între timp, prințesa Kate va rămâne în mare parte departe de ochii publicului în timpul tratamentului - deși se poate alătura evenimentelor atunci c

ând se simte capabilă. "Prințesa se va întoarce la îndatoririle oficiale atunci când va fi autorizată de echipa sa medicală să facă acest lucru. Ea are un moral bun și este concentrată pe o recuperare completă", a confirmat anterior purtătorul de cuvânt.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni