• PRO TV
  • O viitoare mireasă și-a pus tot internetul în cap după ce a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Este total nepoliticos!”

O viitoare mireasă și-a pus tot internetul în cap după ce a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Este total nepoliticos!”

O viitoare mireasă și-a pus tot internetul în cap după ce a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Este total nepoliticos!”

O tânără influencer din Florida (SUA) a fost pusă la zid de internauți după ce a trecut o cerință, considerată de mulți „necioplită”, pe invitațiile de nuntă.

Gallery

Betti Adams este creatoare de conținut și spune că postează „conținut realist” pentru cei care o urmăresc în online. Tânăra se află în prezent în procesul de planificare al nunții sale și împărtășește cu urmăritoii ei sfaturi și idei pentru a avea un eveniment memorabil și cu buget redus.

După mai multe filmulețe în care le-a prezentat urmăritorilor rochia aleasă, decorațiunile sau felul în care își va face manichiura, Betti a postat un video în care viitorul ei soț pregătea invitațiile pentru nuntă, scrie NZ Herald.

CITEȘTE ȘI:

Clipul a adunat până în prezent peste 2 milioane de vizualizări și sute de comentarii în care viitoarea mireasă e luată la rost. Motivul?

Potrivit clipului, mirii le-au cerut invitaților la nuntă să poarte ținute care să se potrivească cu nuanțele din schema de culori a nunții lor. 

„POV Nici o tipografie nu a putut imprima culorile nunții voastre cu suficientă acuratețe, așa că logodnicul tău pictează culorile pe fiecare invitație în parte”, scrie în dreptul videoclipului devenit viral.

@bettiladams The afforable way of course! #weddingonabudget #weddinginvite #affordableweddinginvite #weddinginvitations #weddingattirecard #weddingattire #attirecard #simpleweddinginvite ♬ original sound - kardashianshulu

În videoclip, viitorul soț al lui Betti Adams apare ținând în mână o pensulă și pictează buline de diferite culori cum ar fi roz deschis, maro sau negru.

„Mă bucur că nu locuiesc în SUA. Am fost la nenumărate nunți în ultimii 20 de ani și niciuna nu a avut o schemă de culori pentru ținutele invitaților”, a comentat un utilizator la video.

„Nu-mi pot imagina să pun acest stres inutil sau povara financiară asupra invitaților mei sau să am un prieten sau un membru al familiei care să facă asta”, a scris un altul.

„Să te aștepți ca oamenii să cheltuiască bani pe ținute noi pentru schema de culori a nunții tale este total nepoliticos”, a fost comentariul postat de un alt internaut.

„O întrebare sinceră. Dacă nici o imprimantă nu a putut să le reproducă, cum vă așteptați ca oaspeții să se potrivească cu schema de culori?”, „Dacă aș fi fost invitată la nunta ta, te-aș fi pus să-mi cumperi rochie!”, au scris alți utilizatori revoltați.

Fotografii: Instagram/ TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni