• PRO TV
  • Eva Evans, influencer popular pe TikTok, a murit la doar 29 de ani! Care este cauza decesului

Eva Evans, influencer popular pe TikTok, a murit la doar 29 de ani! Care este cauza decesului

Eva Evans, influencer popular pe TikTok, a murit la doar 29 de ani! Care este cauza decesului

Familia, prietenii și cei care o urmăreau în mediul online pe Eva Evans sunt în stare de șoc după anunțul morții sale. Tânăra avea doar 29 de ani, iar un prieten a găsit-o fără suflare în apartamentul ei din New York.

Gallery

Sora Evei a făcut anunțul trist pe contul ei de Instagram.

„Ieri (n.red 21 aprilie) familia mea a primit vestea că Eva, frumoasa mea soră, scumpă, fabuloasă, creativă, grijulie, a murit. După 24 de ore, încă mă aflu într-un ciclu constant de negare și acceptare, așa că știu cât de greu de procesat va fi această veste. (…) Mi-aș dori să o am pe Eva aici, acum, pentru că ea ar avea cuvinte mai bune și ar ști cum să spună ceea ce eu nu știu. Veți auzi mult mai multe de la mine despre cât de mult înseamnă Eva pentru mine și cât de diferită va fi lumea fără ea”, a scris Lila, sora Evei, fără a oferi detalii cu privire la cauza morții.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de lila joy (@lilajoyful)

TMZ scrie că tânăra de 29 de ani s-ar fi sinucis. Potrivit surselor publicației, Eva a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din New York. Descoperirea macabră a fost făcută de un prieten care avea o cheie de la apartamentul tinerei.

„Prietenul a sunat la 911, iar când a sosit poliția … acesta a spus că nu știa ca Eva să fie deprimată sau tulburată emoțional. Când au ajuns paramedicii, tânăra a fost declarată moartă la fața locului. Nu existau răni neobișnuite și nu existau semne de luptă. A fost găsit și un bilet de adio, al cărui conținut nu este clar în acest moment. În ciuda semnelor evidente a ceea ce pare a fi un act de sinucidere... ni s-a spus că încă nu s-a stabilit cauza oficială a morții, fiind așteptate rezultatele toxicologice”, a spus o sursă pentru TMZ.

CITEȘTE ȘI:

Eva era cunoscută pe TikTok pentru postările de conținut de tip „day-in-the-life” despre tineri de 20 de ani din New York și a creat, de asemenea, un serial online celebru numit „Club Rat”. Tânăra avea peste 315.000 de urmăritori pe contul de TikTok și clipuri care depășeau 1 milion de vizualizări.

@itsevaevans Replying to @maggie7764 you can watch the first two episodes for free on tiktok or the first episode for free on youtube, and the whole show is available on both tiktok series and @Prime Video #nyc #webseries #womeninfilm #filmmaker #clubrat #comedy ♬ original sound - Eva Evans | NYC ?

Deși nu era cunoscută pentru postările sale despre sănătatea mintală, Eva a împărtășit o poveste personală cu o organizație numită „Don't Mind Me”, care susține persoanele care se confruntă cu probleme. Ea a dezvăluit că tatăl ei s-a sinucis în 2018.

„Mi-aș fi dorit să fi spus cuiva care o iubea că nu era bine. Odihnește-te în pace, Eva. Transmitem mângâiere și iubire familiei și prietenilor tăi”;

„Ai fost un adevărat dar. Te voi revedea într-o zi, îngerul meu dulce”;

„Nu am cuvinte. Abia acum aflu vestea. A fost o lumină strălucitoare în această lume. O artistă cu adevărat talentată și avea o creativitate pe care cu toții o iubeam și o prețuiam”;

„Vei fi mereu cea mai tare, cea mai bună, cea mai amuzantă și cea mai frumoasă fată pe care am întâlnit-o în viața mea”, sunt câteva din mesajele postate de urmăritorii Evei.

Foto: Instagram @EvaEvans

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni