• PRO TV
  • Primele imagini de la înmormântarea Anei-Maria, tânăra de 19 ani, ucisă după ce a fost luată la ocazie! Familia abia a reușit să facă față durerii

Primele imagini de la înmormântarea Anei-Maria, tânăra de 19 ani, ucisă după ce a fost luată la ocazie! Familia abia a reușit să facă față durerii

Primele imagini de la înmormântarea Anei-Maria, tânăra de 19 ani, ucisă după ce a fost luată la ocazie! Familia abia a reușit să facă față durerii

Trupul neînsuflețit al Anei-Maria a fost condus astăzi pe ultimul drum! Prietenii, rudele și apropiații tinerei de 19 ani s-au strâns în Orhei, Republica Moldova, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Gallery

​Ana-Maria este tânăra însărcinată, în vârstă de 19 ani, care pe data de 12 aprilie 2024 s-a urcat din greșeală în mașina unui necunoscut, apoi a dispărut fără urmă. După o săptămână în care sute de oameni au căutat-o, oamenii legii au anunțat că i-au găsit trupul neînsuflețit într-o zonă forestieră, la la doar 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi și la câțiva metri de casa șoferului care a luat-o la ocazie. 

După ce s-au făcut toate demersurile necesare, s-a constatat că Ana-Maria a fost supusă unor chinuri groaznice înainte de a muri. Tânăra însărcinată în șase luni a fost abuzată, violată și bătută până la epuizare, apoi strangulată până la ultima suflare. 

„Este vorba despre un caz tragic, inițial a fost pornită o urmărire penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită efortului angajaților poliției, în comun cu cei ai procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit, din păcate, găsirea corpului neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale, pe care este pornită o cauză penală pe faptul de omor.

Potrivit primelor informații pe care le avem, decesul a survenit în rezultatul unei traume cranio-cerebrale. Urmează ca expertiza să răspundă la mai multe întrebări, inclusiv dacă sunt și alte leziuni corporale în legătură cu decesul și dacă există substanțe psihotrope în sângele victimei”, a declarat Procurorul General Ion Munteanu, potrivit Unimedia.info. 

​Polițiștii au făcut verificări inclusiv în casa principalului suspect. Acolo, aceștia au descoperit hainele Anei-Maria și mai multe obiecte dedicate îngrijirii femeilor. În plus, curtea casei era înțesată de gunoaie și împrejmuită cu ziduri din beton.

Ana-Maria a fost condusă pe ultimul drum

Familia Anei-Maria este devastată de durere! Toți cei care au cunoscut-o au sperat timp de o săptămână că fata însărcinată în 6 luni va fi găsită vie și nevătămată, însă din păcate lucrurile au stat complet diferit.

Astăzi, 24 aprilie 2024, sute de persoane au venit la Orheni pentru a o conduce pe Ana-Maria pe ultimul drum.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS PRIMELE IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTARE

CITEȘTE ȘI:

Sursă foto: Facebook, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni