• Emisiuni
  • Clanul
  • Ce declară Anghel Damian despre ultimul episod din sezonul 2 Clanul, pe care l-a și regizat: „E un final de etapă”

Ce declară Anghel Damian despre ultimul episod din sezonul 2 Clanul, pe care l-a și regizat: „E un final de etapă”

Ce declară Anghel Damian despre ultimul episod din sezonul 2 Clanul, pe care l-a și regizat: „E un final de etapă”

Clanul, cel mai iubit serial din România la ora actuală, ajunge cu sezonul al doilea la final. Ultimul episod te așteaptă duminica aceasta, de la ora 20.00, pe PROTV.

Povestea care i-a ținut pe milioanele de telespectatori în suspans sezonul acesta ajunge la final. Adevărul nu mai suportă amânare, evenimentele din trecut încep să se lege și prind contur, iar personajele pe care le-am urmărit cu drag sunt puse la încercare. 

Anghel Damian, Creative Producer și scenarist, a regizat unele episoade din „Clanul”, printre care se numără și ultimul din sezonul al doilea. Acesta a vorbit despre marele final și a dezvăluit că evenimentele care îi așteaptă pe fanii serialului reprezintă o punte spre aflarea adevărului mult așteptat.

„Înainte să începem filmările la serial, cineva îmi spunea că familia e familie și clanul e clan. În ultimul an, aceste concepte s-au transformat și familia mea a devenit „Clanul”. Îndrăznesc să spun că afirmația e valabilă și pentru milioanele de telespectatori fideli serialului. Clanul - sezonul doi ajunge la un final. 

E un final de etapă pentru personajele noastre, o suspensie care ne aduce aproape de aflarea adevărurilor și de împlinirea poveștii. Clanul te așteaptă în familie, duminica asta, de la ora 20:00, pe PRO TV”, a spus Anghel Damian.

Nu ratați duminică, de la 20:00, ultimul episod din serialul CLANUL, sezonul 2, la PRO TV. 

CLANUL – Focul nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni