• Emisiuni
  • Clanul
  • Clanul la vorbitor. Interviuri pe bune – Theo Rose și Mădălina Craiu

Clanul la vorbitor. Interviuri pe bune – Theo Rose și Mădălina Craiu

Clanul la vorbitor revine cu un nou episod! De această dată, Mădălina Craiu și Theo Rose sunt cele puse față în față, pentru a răspunde curiozităților fanilor serialului fenomen. Dacă în producția de pe PROTV și VOYO, fetele nu sunt tocmai apropiate, în viața reală ele se înțeleg foarte bine. 

Aflate pentru prima dată față în față, fără pic de ură provocată de mediile din care provin personajele pe care le întruchipează în CLANUL, Mădălina Craiu și Theo Rose au răspuns mai multor întrebări interesante. Duminică, de la ora 20:00, ultimul episod al sezonului 2 se vede la PROTV!

După ce s-au prezentat, fetele au răspuns, pe rând, la întrebarea: „Dacă ar trebui să scrii tu în continuare povestea personajului tău, care ar fi parcursul?”: 

Mădălina Craiu: „Aș face-o mafioată! Aș intra în mafie la un moment dat”

Theo Rose: „Eu doar aș rezolva niște probleme. În primul rând, m-aș duce după Ciomag. Nu l-aș lua cu mine nici pe Sergiu, nici pe Tudor. L-aș lua pe Ulise, cel mai mare om al lui Bebe Măcelaru. L-aș trage puțin de perciuni pe Ciomag, i-aș da câțiva pumni în cap și Magdei că prea m-a enervat, și pe la Tanti Luminița m-aș duce... Aș face chestii dn astea, să mă răcolesc”

Multe întrebări mai târziu, fetele au avut de completat câteva sintagme, printre care și „Ești mafiot dacă...”, unde Theo Rose a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri:

„Ești mafiot dacă faci ilegalități, dar ți-e frică de Dana Budeanu”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni