Sezonul 2 din CLANUL începe duminică la 20:00, la PRO TV și VOYO!


	Sezonul 2 din CLANUL începe duminică la 20:00, la PRO TV și VOYO!
Citeste mai mult despre: Clanul, clanul sezonul 2,
Autor: Lorena Martin
Data: 17 Februarie 2023

Duminică, 19 februarie, de la ora 20:00, începe primul episod din sezonul doi al serialului care a ținut telespectatorii în suspans în primul sezon, CLANUL. Lupta dintre poliție și mafie, bine și rău, intrigile și alianțele – toate au luat o întorsătură neașteptată.
 

„Tătuțu meu și al vostru e rece.. dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm CLANUL. CLANUL lui Măcelaru nu moare!”, le va spune Pelicanu oamenilor din Clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?”, va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu!

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa.

Cum se vor așeza lucrurile, cine va face primul pas greșit și cum încearcă fiecare să își contureaze acțiunile, în lipsa lui Tătuțu, aflăm în primul episod din sezonul 2 CLANUL.

Nu ratați primul episod al celui de-al doilea sezon  CLANUL duminică, 19 februarie, de la 20:00, la PRO TV și pe VOYO! Al doilea episod este disponibil exclusiv pe VOYO, tot duminică, de la 22.30.


CLANUL – Focul nu iartă!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies