Adam Levine, de la Maroon 5, a cumpărat casa în care Ben Affleck a înșelat-o pe Jennifer Garner cu dădaca

Adam Levine, de la Maroon 5, a cumpărat casa în care Ben Affleck a înșelat-o pe Jennifer Garner cu dădaca
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Ianuarie 2019
Solistul trupei Maroon 5 a încheiat tranzacția cu actorul american în ultimele zile ale anului trecut. Adam Levine a plătit o sumă colosală pentru impresionanta proprietate din Los Angeles.

Casa pe care Ben Affleck și Jennifer Garner au cumpărat-o pe vremea când erau căsătoriți și-a schimbat propriatarul la finalul anului trecut. Locuința cu cinci dormitoare și opt băi din Pacific Palisades a costat 17,5 milioane de dolari în anul 2009, însă Adam Levine și soția sa, Behati Prinsloo, au plătit nu mai puțin de 32 de milioane de dolari pentru ea, scrie TMZ.

Proprietatea are un istoric întunecat pentru Ben Affleck, deoarece aici actorul ar fi înșelat-o pe Jennifer Garner cu dădaca celor trei copii ai lor. Cei doi actori au depus actele de divorț în iunie 2015, iar separarea a fost una de durată, fiind finalizată abia în octombrie 2018.

Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți în perioada 2005-2018

Ben Affleck a rămas cu locuința după anunțul separării, însă Jennifer Garner a început să-și care lucrurile încă din vara anului 2015. Impunătoarea locuință are și o casă de oaspeți, situată între corpul central și terenul de tenis din curte. După ce a rămas singur, Affleck s-a mutat în clădirea mai mică, lăsând imobilul principal complet nelocuit.

Citește și: Cum arată noua cucerire a lui Ben Affleck, Shauna Sexton. Blonda e fotomodel și asistent veterinar

Întregul domeniu din Los Angeles se întinde pe 1.500 de metri pătrați și e format din trei corpuri de clădire și o curte dotată cu piscină, teren de baschet, sală de fitness, sală de proiecții și centru expozițional.

Ben Affleck a încercat să vândă proprietatea încă din toamna anului trecut, după ce a ieșit de la dezalcoolizare. Atunci a listat casa la prețul de 45 de milioane de dolari, însă prețul a fost considerat prea mare. Adam Levine a fost de acord cu suma de 32 de milioane de dolari, pe care a plătit-o cu ușurință, având în vedere salariul său anual impresionant. Levine încasează circa 68 de milioane de dolari pe an ca antrenor la Vocea Americii și din concertele pe care le susține cu trupa sa, scrie Daily Mail

Casa în care au locuit Jennifer Garner și Ben Affleck a fost proiectată de arhitectul Cliff May în anii ’30 în așa fel încât să ofere protecție față de indiscreția fotografilor. În perioada anilor ‘40-‚50, casa a fost deținută de actorul american Gregory Peck. În 1992, casa a fost cumpărată de producătorul Brian Grazer, care i-a revândut-o lui Ben Affleck în anul 2009.

FULLSCREEN
Adam Levine, de la Maroon 5, a cumpărat casa în care Ben Affleck a înșelat-o pe Jennifer Garner cu dădaca
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies