Ana Maria Mărgean a uluit publicul și juriul „America's Got Talent: All Stars”. Momentul ei este senzațional

Ana Maria Mărgean a uluit publicul și juriul America s Got Talent: All Stars . Momentul ei este senzațional
Citeste mai mult despre: Ana Maria Margean, America Got Talent,
Data publicarii: 29 Ianuarie 2023
Data actualizare: 29 Ianuarie 2023
Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 ”Românii au talent”, a ajuns pe scena show-ului „America's Got Talent: All Stars”, acolo unde își etalează talentul câștigătorii râvnitului trofeu din țările în care este difuzată emisiunea.

Dacă săptămâna trecută, România a fost reprezentată de Marius Mabda, acum a venit rândul Anei Maria Mărgean să cucerească scena americană. La doar 13 ani, i-a lăsat fără cuvinte pe cei din sală, dar și din juriu, momentul ei fiind postat pe Facebook drept sneak peek, fiind considerat unul dintrel cele mai tari din show-ul care va fi difuzat mâine pe NBC.

Povestea ei, despre cum a devenit ventriloc în pandemie, a fost spusă chiar în cuvintele ei, Ana vorbind fluent limba engleză. 

Juriul de la „America's Got Talent: All Stars”, format din Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, a fost de-a dreptul uluit de performanța lui Anei.  ”Nu e de mirare că ai câștigat! Ești superbă”

În doar 2 ore, video-ul cu Ana Maria Mărgean la „America's Got Talent: All Stars” a strâns 8.000 de like-uri și aproape 200.000 de vizualizări, iar comentariile sunt pline de admirație. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!