Ana Maria Mărgean, fotografii din culisele show-ului „America's Got Talent All-Stars”

Ana Maria Mărgean, fotografii din culisele show-ului America s Got Talent All-Stars
Citeste mai mult despre: Ana Maria Margean, America's Got Talent,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 03 Martie 2023
Data actualizare: 03 Martie 2023
Ana Maria Mărgean este tânăra care a impresionat publicul și jurații în 2021, atunci când a participat și a câștigat emisiunea Românii au Talent. Ulterior, ea a fost contactată de „America’s Got Talent: All-Stars”, acolo unde a primit votul publicului pentru a participa în marea finală.

Ana Maria Mărgean a reușit să cucerească publicul larg datorită talentului său unic pe care l-a descoperit în perioada pandemică. Tânăra a început să practice ventrilogia uitându-se la videoclipuri pe internet, iar dintr-o simplă pasiune și-a făcut o adevărată imagine, recunoscută în întreaga lume. 

Inițial, Ana Maria Mărgean a pășit pe scena Românii au Talent în 2021, atunci când a uluit jurații cu talentul său. Micuța nu doar că practică ventrilogia într-un mod uimitor, ci are și o voce care trezește emoții în sufletele ascultătorilor. După ce a câștigat show-ul de la noi din țară, fetița ventriloc a fost contactată de „America’s Got Talent: All-Stars”, acolo unde a primit atât admirația juraților de renume, cât și a publicului larg. 

Românca noastră a reușit să obțină suficiente voturi încât să se califice în finala  „America’s Got Talent: All-Stars”, acolo unde s-a prezentat cu un număr uimitor, conceput în colaborare cu idolul ei, celebrul ventriloc Terry Fator.În urma voturilor exprimate de către telespectatori, ea s-a clasat pe locul 4

Ana Maria Mărgean și Terry Fator, fotografie de colecție din culisele finalei „America’s Got Talent: All-Stars”

Ana Maria Mărgean a primit o șansă unică în viață, de care s-a bucurat cu adevărat. Fetița ventriloc nu doar că s-a prezentat în fața a milioane de oameni, fiind în finala „America’s Got Talent: All-Stars”, ci l-a și cunoscut pe idolul ei, Terry Fator. Celebrul ventriloc, comediant și cântăreț, originar din Texax a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de câștigătoarea Românii au Talent 2021. (VEZI ÎN GALERIA FOTO)

Acesta a scris și un mesaj: Fotografie cu Ana Maria Mărgean din culisele America's Got Talent All-Stars! Ne-am distrat de minune în finală! 

Ana Maria Mărgean, fotografii din culisele finalei „America’s Got Talent: All-Stars”

Ana Maria Mărgean nu s-a fotografiat doar cu idolul ei, Terry Fator, ci și cu alte personalități celebre din America. Fetița ventriloc, alături de imagini, și-a exprimat și recunoștința pentru întregul parcurs:

„Seara trecută expusă în imagini! Momente pe care mi le voi aminti întotdeauna! Prietenii pe care îi facem de-a lungul drumului sunt cei care ne ajută să ne bucurăm de călătorie!”, a scris Ana Maria Mărgean.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS TOATE FOTOGRAFIILE DIN CULISELE „America’s Got Talent: All-Stars”

Sursă foto: Ana Maria Mărgean/Facebook, Terry Fator/Facebook, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO
  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!