Au trecut 16 ani de la primul reality-show din România, iar Soso de la Big Brother e schimbat radical

Au trecut 16 ani de la primul reality-show din România, iar Soso de la Big Brother e schimbat radical
Citeste mai mult despre: Soso, Bog Brother, Sorin Fisteag,
Data publicarii: 21 Noiembrie 2019
Data actualizare: 21 Noiembrie 2019
În anul 2003, la 22 de ani, Sorin Fișteag, sau Soso, câștiga trofeul primului reality-show din România și devenea cunoscut în toată țara.
Umorul și modestia l-au făcut iubit de public, tunsoarea british și atitudinea relaxată l-au făcut simpatizat de femei, iar replica pe care o spunea cel mai des, “O, Doamne”, a devenit faimoasă în acea perioadă.
 
Pe Sorin Fișteag nu l-a interesat însă prea tare celebritatea câștigată în show. Mai mult, a mărturisit că din cauza faptului că a lipsit de la facultate, a fost nevoit să repete un an la Medicină, în Timișoara.   


 

După terminarea facultații, Sorin s-a mutat în Germania și lucrează ca specialist în medicină internă într-un spital din Dusseldorf. Călătoreşte mult și este extrem de pasionat de arta contemporană și de muzica bună.

A păstrat și pasiunea pentru modă-care îl făcea remarcat chiar și în reality-show și iubeste creațiile designerului britanic  Vivienne Westwood, cea care a popularizat stilul modern-punk. În plus, luptă împotriva discriminării pe criterii de orientare sexuală, iar pe contul său de socializare apare în fotografii la evenimente de acest gen. 

 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea profilul de celebritate al vedetelor internaționale pe care le admiri:

SURSA FOTO: FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies