Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume! Cine este miliardarul care i-a luat locul

19 Iunie 2018, 16:43

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume! Cine este miliardarul care i-a luat locul
Primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume nu mai este ocupat de Bill Gates. Jeff Bezos, CEO-ul Amazon a devenit in mod oficial cel mai bogat om din lume, dupa ce averea lui a ajuns sa valoreze 141,5 de miliarde de dolari.

Bezos a lansat compania de comert online Amazon in anul 1994 si a inceput cu vanzarea de carti, dupa care a continuat cu CD-uri de muzica, programe de calculatoare, electronice, imbracaminte etc. De-a lungul timpului compania a inregistrat cresteri impresionante, iar in prezent se afla pe locul 8 in topul Fortune 500, cu un venit de 177,9 miliarde de dolari.

 

I made pancakes on this rainy Seattle morning for @ciara and @dangerusswilson. These guys are as fun as they are talented. Inspiring too. And Russ and I ate our weight in pancakes! #funfriends

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos) on

Succesul omului de afaceri a venit la pachet cu o serie de controverse in ceea ce priveste modul in care isi trateaza si plateste angajatii, acesta fiind acuzat in numeroase randuri ca este extrem de strict.

Conform Geek Wire, in urma cu cateva zile mai mult de 400 de angajati de la The Washington Post, ziar cumparat de Bezos in 2013, au semnat o scrisoare prin care i-au solicitat miliardarului salarii corecte, beneficii corecte pentru pensionare, concediu de familie si asigurari medicale.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO