Ce mai fac fetele de la Cheeky Girls la 40 de ani? Cum mai arată Gabriela și Monica Irimia?

Ce mai fac fetele de la Cheeky Girls la 40 de ani? Cum mai arată Gabriela și Monica Irimia?
Data publicarii: 27 Martie 2023
Data actualizare: 27 Martie 2023
S-au împlinit mai bine de două decenii de când gemenele de la Cheeky Girls au devenit cunoscute atât din România, cât și din Marea Britanie. 
Azi, Monica și Gabriela Irimia au 40 de ani, împliniți în toamna anului trecut. Faimosul lor cântec, "The Cheeky Song" a fost numit în cadrul unui sondaj realizat în UK „cel mai urât cântec din istorie”, dar a petrecut mult timp pe locul doi în topurile mari ale aceleași țări. Fetele au atins apoi succesul în Filipine, în Thailanda și în Japonia. Au continuat să lanseze piese, au avut succes în continuare ani mulți, dar, cel puțin în ultimul deceniu, notorietatea lor a scăzut tot mai mult. Au început să aibă și probleme de sănătate, dar și provocări financiare mari. 
 
„Toată lumea credea că suntem milionare și își imagina că ducem o viață fabuloasă. Dar realitatea era foarte diferită”, a declarat Gabriela, conform site-ului Pro FM, citată de Elle.
 
Potrivit Irish News, fetele au început o nouă carieră, în paralel cu cea de artist. Gabriela a făcut specializări ca și cosmetician și Monica vinde mașini.

FOTO: CHEEKY GIRLS INSTAGRAM 

Vezi cum arată acum fetele de la Cheeky Girls în Galeria Foto de mai jos 

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!