Cine și-l amintește pe Garcea din “Vacanța Mare”? Cum arată Mugur Mihăescu, după ce și-a lăsat mustață

Cine și-l amintește pe Garcea din  Vacanța Mare ? Cum arată Mugur Mihăescu, după ce și-a lăsat mustață
Citeste mai mult despre: Mugur Mihaescu, Garcea, Vacanta Mare,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 14 Noiembrie 2019
Anii 2000 au reprezentat, pentru un grup de comedianți, anii de glorie, datorită emisiunii lor, “Vacanța Mare”, care era difuzată săptămânal la Pro TV, fiind lider incontestabil de audiență.

Printre personajele care au devenit atunci celebre se regăseau Frankfurt, Axinte, Costel, Leana și Garcea, ultimele două roluri dintre cele amintite fiind ale actorului Mugur Mihăescu.

Fiind cel mai cunoscut din “Vacanța Mare”, Mugur Mihăescu a profitat de notorietate și a pus bazele mai multor afaceri, dispărând ușor-ușor din lumina reflectoarelor.

Citește și: Surpriza din partea lui Mugur Mihaescu. Ce a anuntat interpretul lui "Garcea"

Recunoscut de publicul larg datorită personajelor din grupul de comedie din care făcea parte, Mugur Mihăescu este în continuare confundat cu Leana sau Garcea, însă în una dintre cele mai recente fotografii de pe Facebook actorul arată diferit: este tot chel, dar și-a lăsat mustață!

“Nu mai știu ce să fac cu Brexitul ăsta. Și mâine vine și regina la Sadova...”, a fost descrierea carea a însoțit fotografia, Mugur Mihăescu amintind astfel și de orașul său natal, în care se desfășura și acțiunea din “Leana și Costel”.

Vedeți și: Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu te invita la noul show Vacanta Mare

FULLSCREEN
Cine și-l amintește pe Garcea din “Vacanța Mare”? Cum arată Mugur Mihăescu, după ce și-a lăsat mustață
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO