Cum arată Macaulay Culkin la 29 de ani de la apariția în Singur acasă, filmul care l-a făcut celebru

Cum arată Macaulay Culkin la 29 de ani de la apariția în Singur acasă, filmul care l-a făcut celebru
Macaulay Culkin caută încă un rol mare, pe lângă cel din Singur acasă. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 09 Decembrie 2019
Macaulay Culkin, unul dintre cei mai de succes copii actori, face audiență și în 2019 cu filmul care l-a făcut celebru. Actorul mărturisește că se uită la Singur acasă împreună cu iubita lui, dar că se simte ciudat fiindcă știe pe de rost toate replicile.

Macaulay Culkin a ajuns la 39 de ani și încă se bucură de succesul înregistrat acum 29 de ani în rolul puștiului uitat acasă de niște părinți cu capul în nori. Actorul a dezvăluit că depune eforturi să mai prindă un rol mare până la finalul carierei, fiindcă nu vrea să fie recunoscut doar pentru năzdrăvăniile lui Kevin McCallister.

Filmul, care a fost televizat de PRO TV pentru a 14-a oară consecutiv, a fost lider de audiență sâmbătă, 7 decembrie 2019. Singur acasă a fost urmărit de peste 2,2 milioane de români, performanță care a depășit-o pe cea din 2018. Aventurile lui Kevin McCallister continuă la PRO TV în decembrie.

După succesul înregistrat cu Singur acasă în 1990, Macaulay Culkin a început să facă bani abia cu partea a doua a filmului – Singur acasă: Pierdut în New York. Dacă prima parte i-a adus în conturi 100.000 de dolari, partea a doua a însemnat o creștere fabuloasă a salariului: 4,5 milioane de dolari.

Azi, Macaulay Culkin continuă să joace în filme, dar cinematografia nu este principala sa preocupare. În 2018 a lansat un site de comedie – Bunny Ears – care parodiază alte site-uri celebre.

Citește și: Cine e actrița din România cre a jucat în Singur acasă, alături de Macaulay Culkin. Cum arată azi

La sfârșitul anului 2018 a lansat o provocare online pentru fanii săi, care au fost solicitați să aleagă noul său nume. La începutul acestui an, Macaulay Culkin a anunțat că și-a schimbat numele din buletin, pe baza voturilor înregistrate pe site-ul său. 

De atunci, noul său nume în actele oficiale este Macaulay Macaulay Culkin Culkin. Deci, de două ori Macaulay Culkin.

Din 2017, actorul de 39 de ani este într-o relație cu actrița Brenda Song, căreia i-a promis copii, mulți copii mici și frumoși.

Citește și: Cum arată iubita lui Macaulay Culkin, căreia starul din Singur acasă i-a promis „câțiva copii drăguți”

Fotografii: Getty Images

 

FULLSCREEN
Cum arată Macaulay Culkin la 29 de ani de la apariția în Singur acasă, filmul care l-a făcut celebru
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies