Jean-Claude Van Damme si Catalin Radu Tanase intra in "Jocul asasinilor", vineri, la ProTV

Jean-Claude Van Damme si Catalin Radu Tanase intra in  Jocul asasinilor , vineri, la ProTV
Data: 20 Decembrie 2012
Vineri seara de la ora 20:30, la ProTV e "Jocul asasinilor", filmul de actiune care aduce pe micul ecran doua staruri ale productiilor de gen, Jean-Claude Van Damme si Scott Adkins, in compania carora a avut ocazia sa isi joace propriul rol corespondentul Stirilor ProTV Catalin Radu Tanase.

Filmat in Bucuresti, in studiourile Mediapro, "Jocul asasinilor" relateaza povestea lui Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme), un ucigas cu sange rece, dispus sa se ocupe de orice contract care i-ar aduce un castig suficient, si a lui Roland Flint (Scott Adkins), un fost asasin platit retras din bransa dupa ce sotia sa, atacata de un traficant de droguri, a intrat in coma.

Cand pe capul traficantului este pusa o recompensa, Brazil si Flint se decid sa coopereze ca sa il extermine, fiecare avand propriile motivele: unul vrea bani, celalalt, razbunare. Cei doi sunt prinsi intr-o cursa de-a soarecele si pisica, fiind vanati la randul lor de catre agenti INTERPOL corupti si membrii celor mai periculoase bande din oras.

In filmul regizat de Ernie Barbarash, corespondentul special al stirilor ProTV Catalin Radu Tanase isi joaca propriul rol alaturi de starul american Jean Claude Van Damme. "In «Jocul asasinilor» relatez in direct primele masuri luate de noul sef al INTERPOL, dupa care realizez un interviu cu respectivul, cu doar cateva ore inainte de a fi asasinat de mafie", a marturisit Catalin

In timpul filmarilor, celebrul Jean Claude Van Damme a facut chiar schimb de roluri cu reporterul ProTV pentru scurt timp "Pe Jean Claude Van Damme nu pot sa-l descriu decat ca o surpriza mai mult decat placuta. Numele si cariera lui au fost suficiente pentru respectul si deferenta pe care le-a primit din partea tuturor.

Dupa ce i-am explicat cine sunt si ce rol joc in cel mai recent film al lui, a acceptat sa faca cateva fotografii cu mine. Nu ma asteptam, in schimb, la ce avea sa urmeze. Din reflex, tineam in mana microfonul cu sigla Pro Tv. La un moment dat, zambitor, mi-a smuls microfonul din mana si mi-a luat el mie un interviu. Ce credeti ca m-a intrebat? Cum imi place Romania! Probabil ca fusese exasperat cu intrebarea asta de fiecare data cand a filmat la noi in tara”, isi aminteste amuzat Catalin. 

Pentru "Jocul asasinilor", stirile ProTV au pus la dispozitia producatorilor un adevarat arsenal: cel mai performant car de transmisie prin satelit, tot echipamentul folosit de obicei la transmisiile live si echipa formata din corespondentul special Catalin Radu Tanase si operatorul de imagine Zsolt Vago.

Un film exploziv, in care actiunea, suspansul si adrenalina marca Van Damme se regasesc din plin, "Jocul asasinilor" nu trebuie ratat vineri seara, la ProTV.

FULLSCREEN
Jean-Claude Van Damme si Catalin Radu Tanase intra in “Jocul asasinilor”, vineri, la Pro Tv
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO