Laura Giurcanu a fost victima bullying-ului: „Câți oameni, atâtea păreri”

Laura Giurcanu a fost victima bullying-ului: Câți oameni, atâtea păreri
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 17 Iunie 2022
Data actualizare: 17 Iunie 2022
Laura Giurcanu a recunoscut că a fost victima bullying-ului. Iată declarațiile făcute de fosta concurentă Survivor România!

Laura Giurcanu a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Aceasta a atras simpatia publicului atât datorită altruismului de care a dat dovadă, cât și pentru încrederea de sine pe care a arătat-o de-a lungul competiției. Cu toate acestea, în trecut, ea a fost victima bullying-ului, mai ales la începuturile carierei de model. 

În cadrul unui interviu, Laura a explicat de ce a primit bullying din partea oamenilor de pe rețelele de socializare. Se pare că oamenii au început să îi lase comentarii negative din cauza faptului că se îngrășase câteva kilograme. Ulterior, fosta concurentă Survivor România a trecut peste valul de hate deoarece a făcut „pace” cu propriul corp.

„Câți oameni, atâtea păreri. E destul de simplu, eu nu las nici complimentele să-mi seteze valoarea umană, nici jignirile să o degradeze, așa mi se pare cel mai corect. Comentarii despre corpurile femeilor au fost și o să fie mereu, în special din spatele unui ecran. Eu am găsit liniștea și am ajuns la pace cu corpul meu, iar ăsta e cel mai important factor”, a spus ea pentru Viva.ro.

Ea a explicat faptul că valul de comentarii negative apare automat, în același timp cu faima. Ea a numit hate-ul ca fiind un preț al succesului.

„Cu siguranță, „hate-ul vine odată cu atenția. Atât timp cât ești expus maselor, vor exista păreri. Prețul succesului este setat doar de cumpărător în acest caz și fiecare își setează bariere și își impune limite când vine vorba despre cum îl afectează părerile din exterior”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook/Laura Giurcanu

VEZI ȘI: Cum să te promovezi pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!