Maia Morgenstern a fost la "Serviti, va rog!" pe www.protv.ro

Maia Morgenstern a fost la Serviti, va rog! pe www.protv.ro
Data publicarii: 31 Ianuarie 2010
Data actualizare: 31 Ianuarie 2010
Daca nu ai vazut in vara editia emisiunii \"Serviti va rog\" in care Maia Morgenstern, Vali Vijelie, Kamara si Roxana Ilie s-au intrecut in harnicie si rezistenta, ai avut ocazia sa revezi aceasta editie la Pro Tv si LIVE pe www.protv.ro, duminica, 31 ianuarie.

Actrita Maia Morgenstern a fost sufletul pensiunii si pasiunea copiilor clientilor veniti la relaxare in satul de la munte. Chiar daca sarcinile date de Nea Marin implica sau nu copiii, Maia a fost insotita peste tot de o liota de pusti. I-a plimbat cu poneiul, i-a dus in excursie pe munte si a pus in scena chiar si o piesa de teatru cu copiii, “Alice in Tara Minunilor” spre deliciul spectatorilor din pensiune. Munca la bucatarie, gatitul, sculatul de dimineata, oboseala i-au facut probleme Maiei care a avut o cadere de calciu si a avut nevoie de ajutor medical pentru a-si reveni. Dupa putina odihna, tratament si relaxare, Maia a reveni mai in forma ca niciodata sa demonstreze la "Serviti, va rog!" ca stie sa savureze viata la tara cu tot ce implica ea.

Kamara a avut parte de zile grele
, mai ales ca in aceea perioada tinea post, pentru ca era luna Ramadanului si nu a mancat nimic pana la apusul soarelui, nu a mancat peste, porc, nu a baut alcool, a avut ore fixe pentru rugaciune, iar restul treburilor indicate cu intransigenta de Nea Marin au trebuit infaptuite cu simt de raspundere si multa implicare.

Plin de spirit si mereu pus pe sotii, Vali Vijelie mai mult a cantat in emisiune, a vorbit si a incercat sa fenteze treburile gospodaresti. Avand-o mereu alaturi pe frumoasa Roxana Ilie, Vali Vijelie a rasfatat-o, a laudat-o, i-a cantat pana cand aceasta a ajuns sa-i faca toata treaba cantaretului. Daca Nea Marin l-a lasat pe post de bucatar, iar pe Roxana pe post de ajutor de bucatar, aceasta a ajuns sa gateasca, sa puna masa, sa spele vasele, sa faca si treaba ei, dar si a lui Vali. Si o gaina le-a dat de furca lui Vali si Roxanei pentru ca ei trebuie sa o prinda, sa o jumuleasca si chiar daca Roxana avertizeaza de la inceput ca ii e scarba sa faca asta, a ajuns ea sa o prinda si tot ea sa o si jumuleasca.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies