Maria Zvinca a lansat o serie de episoade pline de suspans în care rezolvă misterul „Cine este criminalul?”

Maria Zvinca a lansat o serie de episoade pline de suspans în care rezolvă misterul Cine este criminalul?
Citeste mai mult despre: Maria Zvinca, mistere, YouTube,
Data publicarii: 25 Martie 2020
Data actualizare: 25 Martie 2020
După succesul înregistrat cu primele episoade din „Cine este criminalul? Vlog interactiv de Mister”, Maria Zvinca încheie seria cu cel de-al treilea material: „Cine este criminalul? 3 – Finalul enigmei”.

După ce a prezentat personajele, legăturile dintre ele și povestea misterioasă, Maria Zvinca ajunge la finalul trilogiei.

Cu un concept și un scenariu gândit de către vloggerita, „Vlog interactiv de mister” este un joc plin de suspans, primul de acest tip în România, în care Maria are rolul unei povestitoare, pregătită să ofere informații și să le pună cap la cap cu ajutorul publicului detectiv.

Fiecare episod conține indicii, iar cei care o urmăresc, au putut să o ajute la rezolvarea enigmei și să afle în cel de-al treilea episod cine este criminalul.

Sunt o fană a romanelor polițiste și al seriilor de mister. Jocurile mele preferate din totdeauna sunt cele de tip escape room și mistery games.

Când lucram în atelierul mamei mele de pielărie, ascultam mereu teatru radiofonic cu piese polițiste. Deci pasiunea e veche. Autoarea mea preferată de altfel de romane este Agatha Christie.

Legat de această serie, ideea mi-a venit din senin, și inițial nici nu credeam că o să prindă așa bine, că oamenii vor fi atât de încântați și curioși să afle finalul enigmei.

Acum lucrez la un nou mister care este mult mai complex decât primul, abia aștept să văd dacă detectivii mei vor fi atenți și îl vor prinde pe criminal. Cu acest prilej, vreau să știți că în fiecare joi, pe canalul meu de YouTube, va apărea un nou mister de rezolvat”, declară Maria Zvinca.

Cu peste 234.000 de followers pe Instagram și 234.000 subscribers pe canalul său de YouTube, Maria Zvinca este o voce fresh a YouTube-ului românesc. Maria a facut parte din distribuția reality show-ului „Viața Bate Vlogul", ce s-a desfășurat la hub-ul TRU, dedicat creatorilor de conținut din diverse domenii. 

Anul trecut, Maria a fost nominalizată la categoria „Romanian Pop Culture Influencer of 2019”, alături de Adelina Pestritu și Irina Deaconescu pentru marea gală E! People’s Choice Awards, ce a avut loc pe 10 noiembrie, la Los Angeles. Vloggerita s-a clasat pe locul al doilea prin voturile publicului, iar în această competiție au fost nominalizați unii dintre cei mai populari vloggeri ai momentului. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!