Marian Godină, după ce a devenit tătic: Cum ar arăta un grup de Facebook al mamelor de acum 40 de ani?

Marian Godină, după ce a devenit tătic: Cum ar arăta un grup de Facebook al mamelor de acum 40 de ani?
Data publicarii: 04 Iulie 2022
Data actualizare: 05 Iulie 2022
Marian Godină este în culmea fericirii! De câteva zile, cel mai cunoscut polițist din România a devenit tătic de fată.

Soția sa Georgiana a născut o fetiță sănătoasă, iar mândrul tătic s-a fotografiat alături de micuță. Părinții au ales un nume tradițional pentru bebelușă: Maria.

Marian Godină anunța de la începutul anului că va deveni tată de fată

„Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris el pe Facebook, la momentul respectiv. 

Marian Godină și Georgiana s-au căsătorit în mai 2018, iar nașii cuplului au fost Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, și soția lui.

Cum ar arăta un grup de Facebook al mamelor de acum 40 de ani?

Și pentru că acum este preocupat, în special, de parenting, cel mai amuzant poliţist român și-a imaginat cum ar arăta un grup de Facebook format din mamele copiilor care sunt în aceeași generație cu el, dar și ce le-ar fi răspuns femeile de astăzi, în ton cu parentingul modern.

"Cum ar fi arătat oare un grup de Facebook al mămicilor noastre? Dar ce le-ar fi răspuns oare mămicile de azi Continuați și voi, sigur veți avea idei faine și amuzante.

Hei, girls, mă confrunt cu o problemă de ceva timp și vreau să vă întreb cum faceți voi.

Sunt însărcinată în luna a șaptea, iar dimineața la patru, când ies să mă așez la coadă la lapte, după vreo oră simt că mă doare spatele. Ce îmi recomandați?

-Vaaai, fată, doar nu dai lapte d-ăla copilului, nu e bun!

Bună, fetele! Aș vrea să donez un spătar pentru sanie, e făcut de soțul meu în uzină, are sudură rezistentă și asigură un confort deosebit în timpul plimbărilor cu sania. E potrivit și pentru cărat butelia sau sifonul, le ține fixe și nu le lasă să cadă.

-Doamne ferește, copiii au coloana foarte fragilă până la 20 de ani, e total greșită postura de pe sanie cu acel spătar care mai e și metalic și o să-i țină și rece la spate.

Salut, babes! Ne-a venit în sfârșit noua Dacie 1310 și în curând vom pleca la mare cu biletele de la sindicat. Am luat de la fratele meu o băncuță din lemn pe care am pus-o în spate, vine la același nivel cu bancheta. Peste ele am pus mai multe pături și am format un adevărat pat în care cei trei micuți ai noștri au dormit neîntorși până la Eforie. M-am gândit să împărtășesc asta cu voi, sper să vă ajute în călătoriile voastre.

-Băncuța de lemn a trecut testele ADAC?", a scris Marian Godină pe rețelele de socializare.

Internauții au intrat în joc și a venit cu scenarii amuzante:

”După două palme și trei șlapi tot nu doarme copilul. Ce pot face? PS: tatăl e schimbul 3, cureaua e la el”

”Ciao mămici, o rețetă pentru ciocolata de casă? Menționez că nu am lapte praf, unt, zahăr și cacao. Mulțumesc!”

”Fetelor, voi ce ați cumpărat pentru tovarășa educatoare? Pește din sticlă am luat anul trecut, Kent lung nu, pentru că nu fumează, ficus are, cadou cu mazăre și ciocolată ar fi ok?? Idei, pls!!!”

”Bună, fetele. Puiul meu se cam irită de la lavetele scutec. Să fie oare din cauza săpunului de casă? Le-am spălat în grabă fără să le fierb!" Mulțumesc pentru răspunsuri”

”Are cineva gaz? Iar a venit asta cu păduchi acasă...”

”Mamiiiiii vreau pâine udă cu zahăr!!!!!! OMG! Carbohidrați și zaharuri?”

”Am început diversificarea şi nu ştiu ce să introduc prima dată: pâine cu zahăr, parizer prăjit cu cartofi pai, scovergi sau ciorbă de adidaşi de porc?”

”Știți cumva unde găsesc un televizor cu telecomandă, mai accesibil? Au crescut copiii mari și nu mai am pe cine pune să schimbe posturile”

”Ce activități de vacanță ați ales pentru cei mici? M-am gândit să mergem la sapă, strâns fânul și cules prunele. Oare sunt suficiente? Menționez că au 7, respectiv 10 ani. Mulțumesc!”

”Și-a dat copilul peste gură cu cheia de la gât în timp ce alerga pe afară și acu' se mișcă dintele. Cu ce ați legat dintele de clanța de la ușă?”, sunt doar câteva dintre comentarii.
Foto Facebook

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!