NASA: Muzica trupei Stormy Mondays ii trezeste pe astronautii de pe Endeavour! Iti place cantecul? VIDEO

NASA: Muzica trupei Stormy Mondays ii trezeste pe astronautii de pe Endeavour! Iti place cantecul? VIDEO
Data publicarii: 18 Mai 2011
Data actualizare: 18 Mai 2011
Piesa “Sunrise number 1” a grupului spaniol Stormy Mondays a fost aleasa din cele zece care au ajuns in finala concursului organizat de agentia spatial americana la care au participat 1350 de cantece, pentru a-i trezi dimineata pe astronautii de pe naveta spatiala Endeavour care a plecat luni, 16 mai, in ultima ei misiune.  

“Ne bucuram mult ca piesa noastra a placut, ca am fost votati si ca am fost sprijiniti de mediile de comunicare in ideea de a lansa in spatiu piesa unui grup independenrt din Asturia, fara o discografie impresionanta”, a declarat Jorge Otero, liderul trupei Stormy Mondays, pentru agentia spaniola de stiri EFE.

Programat initial pentru 30 aprilie, ultimul zbor al navetei spatial Endeavour a fost amant din cauza unei defectiuni la reteaua electrica. Luni, 16 mai, ora 12:56 GMT, Endeavour, la al carei bord s-au imbarcat sase astronauti, a pornit in ultima misiune catre Statia spatiala internationala. Din 1992 pana in prezent, naveta a fost in peste 20 de misiuni in jurul Pamantului.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!