Nicole Young dezvăluie motivul pentru care i-a cerut divorțul lui Dr. Dre. Ce acuzații îi aduce fosta nevasta

Nicole Young dezvăluie motivul pentru care i-a cerut divorțul lui Dr. Dre. Ce acuzații îi aduce fosta nevasta
Citeste mai mult despre: Dr. Dre, divort, Nicole Young,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Octombrie 2020
Data actualizare: 21 Octombrie 2020
Război total în instanță între Dr. Dre și fosta nevastă, Nicole Young. Femeia cu care a fost căsătorit 24 de ani lansează acuzații dure la adresa rapper-ului. Nicole spune că Dr. Dre este un maniac al controlului și că a avut mai multe derapaje în timpul căsniciei. 

Dr. Dre (55 de ani) a fost luat prin surprindere în luna iunie, când Nicole Young (49 de ani) a depus actele pentru divorț. Cei doi s-au căsătorit în 1996 și au împreună doi copii: Truly și Truise. După 24 de ani, Nicole spune într-un document obținut de presa britanica că n-a mai suportat să fie “controlată” de Dr. Dre. 

Documentul depus de avocații lui Nicole conține 121 de pagini și a fost obținut de Daily Mail. Femeia se plânge de comportamentul deviant al artistului și de faptul că acesta îi denigrează imaginea, transformând-o în ochii lumii într-o femeie “care doar aleargă după bani”. Mai mult, Nicole spune că a fost și victima bullying-ului în timpul căsniciei cu Dr. Dre, iar acesta a fost agresiv în repetate rânduri.

Dr. Dre nu vrea să împartă averea cu fosta nevastă

Rapper-ul susține că cei doi au semnat un contract prenupțial care îi protejează încasările din muzică. În replică, Nicole Young spune că a semnat acel document sub presiunea lui Dre și că, ulterior, chiar el a rupt contractul. Dr. Dre are o avere estimată de Forbes la 1 miliard de dolari. Nicole Young i-a cerut în instanță aproape 2 milioane de dolari pe lună lui Dr. Dre.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În plus, episodul 19: Doinița Oancea, dezvăluiri din “căsnicia” ei cu Augustin Viziru
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies