Povestea fiilor de Romania a fost urmarita de peste 1.4 milioane de romani!

Povestea fiilor de Romania a fost urmarita de peste 1.4 milioane de romani!
Data publicarii: 15 Decembrie 2014
Data actualizare: 15 Decembrie 2014
Duminica la Romania, te iubesc!, Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV, a pus in lumina povestile extraordinare de viata ale fiilor de Romania care traiesc peste hotare. De aceasta data locatia a fost una exotica, care pentru multi romani pare un paradis – Dubai. Peste 1.4 milioane de romani au fost alaturi de Cosmin in aceasta calatorie pe intreg parcursul emisiunii.

Romania, te iubesc! a inregistrat 7.6 puncte de rating si 20.5% share in intervalul de difuzare 18:02 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut de 2 ori mai putin pe aceasta categorie: 3.3 puncte de rating si 9% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 7.4 puncte de rating si 15.4% share. Televiziunea clasata pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 4.0 puncte de rating si 8.2% share. La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8 puncte de rating si 15.2% share, in timp ce locul secund a obtinut 5.3 puncte de rating si 10.1% share. 

Cosmin Savu spune despre orasul luxului: “Dubai e total atipic pentru lumea araba, un oras cosmopolit in care 90% din populatie este din alte parti. Sunt peste 200 de nationalitati in Dubai, iar printre acestea romanii au locul lor distinct si sunt o pata de culoare.” 

Povestile lui Mircea Canduletiu - fost manager al Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, Andreea Zoia - actrita, prezentatoare si model, Gheorghe Seran - un agent imobiliar cu portofoliu de zeci de milioane de euro sau Mariana Gherasim, cea care conduce afacerile in Orientul Mijlociu pentru o companie italieneasca de accesorii pentru femei, au fost subiectele prezentate in reportajul realizat de Cosmin, iar libertatea fiilor de Romania si-a gasit inca o confirmare. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!