PRO CINEMA te prinde in concurs!

PRO CINEMA te prinde in concurs!
Data publicarii: 29 August 2017
Data actualizare: 29 August 2017
Un film poate fi o intalnire inspirata, o calatorie in timp sau un prilej de a castiga noi experiente, iar PRO CINEMA a pregatit, la inceputul acestei toamne, odata cu lansarea filmului Octav, o surpriza pentru toti telespectatorii si pasionatii de filme: posibilitatea de a castiga o experienta de neuitat – un weekend la Vila Golescu (Campulung), unde a fost filmat filmul Octav, cazare in singura camera disponibila din conac si ocazia de a discuta cu Marcel Iures, unul dintre cei mai iubiti si talentati actori din Romania! 

In aceasta toamna, Marcel Iures este protagonist in Octav, un film inedit in peisajul cinematografic romanesc prin imbinarea dintre emotie si nostalgie. Dincolo de o distributie de exceptie, cu Marcel Iures in rol principal, acompaniat de actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar si multi altii, filmul reprezinta o celebrare a vietii si ofera o serie de imagini calde si poetice despre Romania. Nostalgia personajului principal este construita din perspectiva onestei cautari de sine, care ofera cheia deslusirii unor sensuri profunde ale existentei.

Pentru a putea castiga aceasta experienta unica oferita de PRO CINEMA, tot ce trebuie sa faca participantii este sa porneasca intr-o calatorie a amintirilor, in anii copilariei, si sa povesteasca despre cea mai puternica amintire! Inscrierile au loc pe site-ul procinema.ro, iar participantii trebuie sa completeze formularul disponibil in pagina de concurs. Concursul se desfasoara in perioada 28 august – 18 septembrie, iar castigatorul va putea petrece un weekend de neuitat, alaturi de o persoana pe care o alege, la Vila Golescu, si va avea ocazia sa se intalneasca cu Marcel Iures!

Mai multe informatii despre concurs si regulament sunt disponibile aici: http://procinema.ro/stiri/procinema-te-prinde-in-concurs.html 

PRO CINEMA te prinde!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies