Procesul de pedofilie al lui Michael Jackson s-ar putea redeschide. Acuzatorii săi, în fața juraților

Procesul de pedofilie al lui Michael Jackson s-ar putea redeschide. Acuzatorii săi, în fața juraților
Michael Jackson și acuzatorii săi, Wade Robson (stânga) și James Safechuck
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Noiembrie 2019
Data actualizare: 18 Noiembrie 2019
Familia lui Michael Jackson ar putea trece printr-o nouă serie de umilințe în instanță. Curtea de Apel din California ar putea continua procesul de pedofilie intentat megastarului.

Michael Jackson a fost achitat în 2005 de acuzațiile de molestare și pedofilie, formulate de familiile copiilor June Chandler și Garvin Arvizor. În 2013 și 2014, două noi procese de abuz sexual au fost deschise de Wade Robson și James Safechuck, protagoniștii documentarului scandalos Leaving Neverland

În 2017, cazul lor a fost respins, din cauza unor prevederi legale invocate de familia lui Michael. Amândoi au făcut apel, însă dosarul a zăcut în sertarele instanței vreme de doi ani. 

Citește și: Drama familiilor copiilor „abuzați” de Michael Jackson. Doi tați s-au sinucis copleșiți de vină

Însă, Curtea de Apel a Californiei a emis o hotărâre judecătorească ce are toate șansele de a redeschide procesul intentat megastarului. Acest lucru se întâmplă fiindcă statul California a emis o lege care prelungește statutul limitărilor pentru cazurile de abuz sexual asupra copiilor, scrie TMZ.

Conform publicației, hotărârea istanței nu e definitivă, însă Wade Robson și James Safechuck au cea mai mare șansă de până acum pentru a-și susține cauza în fața unui juriu.

Citește și: Fanii lui Michael Jackson i-au dat în judecată pe detractorii megastarului. Ce daune au cerut

Familia megastarului a fost nevoită să facă față unui imens val de reacții negative după lansarea documentarului Leaving Neverland. În filmul de 4 ore, transmis la TV în două episoade, Wade Robson și James Safechuck susțin că au fost molestați de Michael Jackson, ani la rând, la reședința sa din Santa Barbara.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Femeile din poveștile lui Michael Jackson


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies