Puștiul răsfățat al Dubaiului: la 16 ani are mai mulți bani decât starurile cu care apare în poze

Puștiul răsfățat al Dubaiului: la 16 ani are mai mulți bani decât starurile cu care apare în poze
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Februarie 2019
Data actualizare: 27 Noiembrie 2020
Rashed Saif Belhasa e un copil de bani gata care are lumea la picioare la cei 16 ani ai săi. 

Fiu de mogul care activează în construcții, Rashed Saif Belhasa are o avere de invidiat lăsată pe mâini de tatăl lui, Saif Ahmed Belhasa. Adolescentul locuiește împreună cu familia lui într-o vilă impresionantă din Dubai care are vedere la o grădină zoologică populată cu 500 de animale sălbatice. Proprietate a familiei, grădina zoo este locul său preferat de refugiu. Pentru a străbate întregul domeniu al familiei, Rashed trebuie să folosească o mașinuță de golf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Free my brother @6ix9ine ???????????????? #mydubai #newyork #welivinglife

A post shared by Moneykicks - We Living Life (@rsbelhasa) on

Tatăl său, care are o avere de 2,1 miliarde de dolari, îl răsfață în fiecare zi cu lucruri scumpe. În ciuda vârstei sale fragede, puștiul deține în garajul său bolizi de sute de mii de dolari fiecare, printre care două Ferrari, două Rolls Royce, un Cadillac Escalade și un elicopter. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We living life ????❤️???? #mydubai #welivinglife #moneykicks

A post shared by Moneykicks - We Living Life (@rsbelhasa) on

În timp ce unii colecționează tablouri, monede de aur sau discuri muzicale, puștiul este un colecționar înrăit de pantofi sport. Impresionanta sa garderobă conține sute de perechi, care valorează nu mai puțin de un milion de dolari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sneaker Don ????????❤️ #sneakerhead #moneykicks #welivinglife

A post shared by Moneykicks - We Living Life (@rsbelhasa) on


Însă, puștiul petrece foarte mult timp în compania animalelor sale exotice, găzduite de grădina zoologică a familiei. Animalele sale preferate au primit nume celebre, precum Versace (leul), Gucci și Dior (urangutanii), Armani (un cimpanzeu), Bert și Ernei (o pereche de girafe), scrie Daily Mail

Grădina zoo a familiei este vizitată adesea de staruri internaționale precum Ronaldo, Floyd Mayweather, Rihanna, Mariah Carey, Paris Hilton și Jackie Chan. Toate aceste celebrități și-au împrumutat numele unor animale din grădina familiei Belhasa. Adesea, puștiul se lasă fotografiat alături de aceste persoane importante și, curios, are mai mulți bani decât au putut strânge acestea într-o viață de om. Fotbalistul Paul Pogba este unul dintre favoriții săi, în compania căruia apare des. Averea jucătorului lui Manchester este estimată la 85 de milioane de dolari, mult sub banii pe care îi are la dispoziție Rashed Saif Belhasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My brother @paulpogba ????????❤️ #mydubai#welivinglife #manchesterunited

A post shared by Moneykicks - We Living Life (@rsbelhasa) on


Alte staruri alături de care s-a fotografiat

Lionel Messi: 400 de milioane de dolari

6ix9ine: 4 milioane de dolari

Salman Khan: 37,7 milioane de dolari

E vedetă pe YouTube

Rashed Saif Belhasa nu „toacă” doar banii tatălul său, ci a găsit un mijloc de a-și câștiga singur pâinea. Este vlogger și face senzație pe Instagram sub numele Money Kicks. Zilnic e urmărit de peste 3,3 milioane de abonați, pe ambele rețele sociale.  
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies