Războiul dintre Tarantino, Morricone și Playboy continuă. Cine „nu e cretin", cine neagă, cine amenință cu instanța

Războiul dintre Tarantino, Morricone și Playboy continuă. Cine bdquo;nu e cretin , cine neagă, cine amenință cu instanța
Data: 13 Noiembrie 2018
Ennio Morricone neagă că ar fi spus că Tarantino e „cretin” și că filmele sale sunt „niște gunoaie”. 

„Nu am spus niciodată despre Tarantino că e un cretin și cu siguranță nu cred că filmele sale sunt niște gunoaie Acel interviu nu există, Playboy minte și voi da revista în judecată.”, a spus Morricone.

Morricone a dat inclusiv un comunicat oficial în care își exprimă aprecierea față de Tarantino.

„Țin foarte mult la colaborările noastre și la relația pe care am dezvoltat-o de-a lungul timpului. E un regizor foarte curajos și are o personalitate minunată. Datorită lui am câștigat un Oscar pentru muzica mea, iar asta e, cu siguranță, una dintre cele mai mari  realizări din toată cariera mea. Îi sunt recunoscător pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o.”, a spus Morricone.

La rândul său, reprezentanții revistei Playboy au dat o replică și neagă acuzațiile lui Morricone.

„Suntem șocați să auzim că Ennio Morricone neagă că ne-ar fi acordat acel interviu. Conversația dintre domnul Morricone și reporterul nostru a avut loc în 30 iunie, anul acesta, pe proprietatea sa din Roma. Interviul a fost aranjat de Semmel Concerts, o companie ai cărei reprezentanți erau și ei prezenți la fața locului, de altfel.”

Context:

Cunoscutul compozitor italian Ennio Morricone, câștigător al unui premiu Oscar pentru muzica din filmul „The Hateful Eight”, a spus că regizorul Quentin Tarantino e un „cretin” și că filmele sale sunt „niște gunoaie”.

Morricone a și detaliat natura nemulțumirilor sale. „Are un stil haotic și lipsit de originalitate. El nu lucrează ca un regizor normal. Modul în care lucrează e foarte, foarte haotic. Vorbește fără să se gândească prea mult înainte. Te sună de pe o zi pe alta și îți spune că vrea să primească o coloană sonoră completă. Nu e normal la cap. I-am spus că a fost ultima dată când colaborez cu el. Gata, asta a fost tot, nu am de gând să mai colaborez cu un asemenea idiot.”, a spus Morricone.

Morricone a continuat spunând: „Omul ăsta e un cretin. El doar fură de la alții tot felul de chestii și apoi le pune la un loc. Nu e nimic original în filmele lui. Eu nici măcar nu îl consider un regizor. Regizori pot fi considerați Huston, Wilder, Hitchcock. Tarantino nu e regizor, el e doar cretin.”

Compozitorul l-a criticat pe Tarantino în cadrul unui interviu care va fi publicat în luna decembrie în ediția germană a revistei Playboy.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO