Noul www.procinema.ro e online! Iti place?

Noul www.procinema.ro e online! Iti place?
Citeste mai mult despre: www.procinema.ro, lansare, site,
Data: 15 Martie 2011
Site-ul www.procinema.ro va fi, incepand de azi, site-ul de referinta pentru cinefili pentru ca el va oferi userului tot ceea ce are nevoie printr-un nou continut si un nou design. Ultimele noutati despre vedetele de cinema, despre cele mai noi productii hollywood-iene si nu numai isi vor face loc in categoriile de Stiri, unde utilizatorul poate afla primul tot ceea ce se intampla in lumea miraculoasa a filmului, indiferent ca alege Gossip, Movie Time sau Star Life. Cronicile de film si interviurile fresh vor aduce un continut nou, plin de culoare. 

Din noul site www.procinema.ro nu vor lipsi nici lansarile de film din tara si de peste hotare si nici evenimentele ce tin de lumea cinematografiei romanesti. Cinefilii vor pasi pe covorul rosu al celor mai importante festivaluri de film si premiere din lume si vor afla detalii din culisele acestora.

Surprizele noului site www.procinema.ro se tin lant si prin rubrica Nachos, care ii invita pe cinefili sa descopere cele mai amuzante topuri de cinema, greseli din filme si replici celebre. Utilizatorii vor fi in permanenta la curent cu filmele din cinematografe si vor putea afla cand si unde ruleaza acestea.

Nici emisiunile live nu vor lipsi pentru ca emisiunea Lumea ProCinema si rubrica lui Cristian Tudor Popescu vor putea fi urmarite de internauti in direct si pe www.procinema.ro.

Mai mult, cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Gopo ce va avea loc pe 28 martie, va fi transmisa LIVE pe www.procinema.ro simultan cu transmisa TV de pe ProCinema. Cu aceasta ocazie utilizatorii site-ului vor vedea daca productia romaneasca preferata de catre ei si votata pe site, va castiga premiul special pentru “Cel mai popular film romanesc difuzat in 2010 de Pro Cinema”, oferit de Cristian Tudor Popescu. Pana pe 24 martie, utilizatorii site-ului www.procinema.ro vor putea alege intre 10 filme sau serii de filme romanesti care dintre acestea va fi cistigatorul premiului de popularitate.

California Dreamin’ (nesfarsit)”, “Tache”, seriile “BD”, “Toate panzele sus”, sau “Liceenii” sunt doar citeva dintre productiile care au intrat in concursul organizat de www.procinema.ro.

Prin tragere la sorti, participantii la acest concurs vor putea cistiga ceasuri Pro Cinema, iar cistigatorii marelui premiu vor primi doua invitatii duble la Gala Premiilor Gopo 2011, care va fi difuzata in direct de Pro Cinema si www.procinema.ro.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO