Sheryl Crow face noi dezvăluiri despre Michael Jackson. Ce scene a surprins când cânta cu el în turneu

Sheryl Crow face noi dezvăluiri despre Michael Jackson. Ce scene a surprins când cânta cu el în turneu
Autor: Redactia
Data publicarii: 22 Octombrie 2019
Data actualizare: 22 Octombrie 2019
După difuzarea documentarului “Leaving Neverland”, în care doi bărbați îl acuză pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual pe vremea când erau copii, apar noi dezvăluiri despre Regele Muzicii Pop.

Cântăreața Sheryl Crow, care a cântat alături de Michael Jackson în turneul Bad din anii ’80 și a apărut și în clipul “Dirty Diana”, vorbește și ea despre comportamentul ciudat al superstarului.

Cântăreața a mărturisit într-un interviu că are o mulțime de întrebări fară răspuns în legătură cu comportamentul lui Michael Jackson din timpul turneului. 

“Am asistat la niște scene care mi s-au părut foarte ciudate și în legătură cu care am foarte multe întrebări”, a spus Sheryl Crow. 

Deși recunoaște că și ea însăși a fost fascinată de Regele Muzicii Pop, spune că întotdeauna i s-a părut ciudat că atât de mulți copii erau prezenți în turneele cântărețului.

Artista spune că a avut un mic șoc când l-a văzut la televizor, imediat după difuzarea Leaving Neverland, pe micuțul James Safechuck, care i-a însoțit în aproape toată perioada turneului Bad, de la finalul anilor ’80. “Am dat televizorul pe CNN. Arătau filmulete cu băiatul care a fost în turneu cu noi… Mereu m-am întrebat ce  făceau părinții lui în tot timpul acesta”.

Întrebată dacă și-a pus vreodată problema ce căutau acei copii în turneu, Sheryl Crow a răspuns: “Cred că se făceau multe excepții… Era parte din aura sa -  această ființă intangibilă, aproape extraterestră. Dar, da, sunt tristă, supărată pe multa lume.  Cred că era o rețea de oameni care a permis ca aceste lucruri să se întâmple. Este tragic”.

Elton John se adaugă corului de celebrități care pretind că versiunea lor despre personalitatea lui Michael Jackson este relevantă acum, la 10 ani de la moartea megastarului. Artistul englez, care își va lansa cartea autobiografică Me în cursul zilei de marți, face afirmații picante despre Regele muzicii pop.

Vezi si: Fostul bodyguard al lui Michael Jackson, dezvăluire de ultim moment. Ce l-a ucis, de fapt, pe megastar

Deși volumul nu a fost lansat în librării, paragrafe importante din carte au fost distribuite în mass media cu acordul autorului. Într-unul dintre ele, Elton John povestește cum l-a cunoscut pe Michael Jackson, „la 13 sau 14 ani”.

Artistul mărturisește că megastarul era „cel mai adorabil copil pe care ți-l poți imagina”.

Însă, Elton John spune că Michael Jackson a fost total diferit în ultimii ani ai vieții sale.

„Dumnezeu știe ce îi trecea prin cap și doar Dumnezeu știe cu ce medicamente prescrise s-a îndopat, dar de fiecare dată când îl vedeam în ultimii săi ani îmi venea în gând că bietul om și-a pierdut mințile. Dar nu vreau s-o spun la modul bând. Era cu adevărat bolnav mintal, o persoană care te deranja când era în preajmă”, spune Elton John în cartea să.

Artistul englez mai scrie în cartea lui că la o petrecere organizată acasă la el, Michael se juca cu fiul menajerei. 

„Dintr-un motiv neînțeles, nu părea să facă față deloc companiei adulților”, scrie Elton John, făcând aluzie la „apropierea” nefirească dintre Michael și copii.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies