Tanara al carei chip a fost distrus intr-un incendiu de vegetatie se casatoreste cu barbatul care nu a abandonat-o. FOTO

Tanara al carei chip a fost distrus intr-un incendiu de vegetatie se casatoreste cu barbatul care nu a abandonat-o. FOTO
Citeste mai mult despre: tanara, cum arata, sotul,
Data publicarii: 26 Iulie 2015
Data actualizare: 26 Iulie 2015
Turia Pitt, tanara de 27 de ani din Australia care a fost victima unui incendiu de vegetatie ce i-a distrus intreaga infatisare, se casatoreste cu iubitul ei.

Turia participa la un maraton cand totul s-a petrecut. In septembrie 2011, in timpul concursului, femeia a ajuns intr-o zona cu multa vegetatie, a simtit miros de fum, a vazut flacarile si pentru ca stia sa acorde primul ajutor s-a dus spre zona de incendiu sa vada daca e cineva in pericol.

Din nefericire insa, Turia a fost incercuita de foc si nu a mai putut face nimic. Povesteste cum a simtit ca flacarile ii cuprind mainile si picioarele. 64% din suprafata corpului a fost acoperita cu arsuri grave.

"Nu m-am temut de durere sau de moarte, mi-a fost frica doar ca o sa imi pierd durerea si nu il voi mai putea vedea niciodata pe Michael, iubitul meu", spune Turia, care acum urmeaza sa se casatoreasca.

A stat o perioada in coma indusa, a trecut prin 16 operatii, si-a pierdut 4 degete, capul ei ajunsese de doua ori mai mare din cauza umflaturilor si a fost nevoita sa poarte multa vreme o masca pentru a isi proteja ranile, dar si pentru a se feri de privirile oamenilor.

Iubitul ei nu a parasit-o nicio clipa, iar zilele trecute cei doi au decis ca a venit momentul sa faca nunta.

Vezi aici imaginea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies