Un român a făcut live pe Facebook de pe bancheta din spate a mașinii, în timp ce la volan se afla... o sticlă de apă

Un român a făcut live pe Facebook de pe bancheta din spate a mașinii, în timp ce la volan se afla... o sticlă de apă
Citeste mai mult despre: sofer, autostrada, Facebook, live,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Noiembrie 2021
Data actualizare: 18 Noiembrie 2021
Un șofer român teribilist care se afla pe autostradă a avut parte de o sperietură zdravănă, după ce a luat o decizie care poate fi catalogată cel puțin proastă.

Bărbatul a făcut un live pe rețelele de socializare în timp ce se afla pe bancheta din spate a mașinii, iar pe scaunul șoferului nu stătea nimeni! Mai mult decât atât, el a pus o sticlă de apă la volan și a setat autoturismul pe pilot automat, pentru a arăta cât de inteligente sunt mașinile din ziua de astăzi.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=308&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feuropolromania%2Fvideos%2F4181130145325645%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="308" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Din păcate pentru el, mașina a demonstrat că nu doar ea nu este pe atât de inteligentă pe cât pare, iar la o ieșire de pe autostradă, pilotul automat și senzorul care recunoaște marcajul dintre benzile de circulație nu au mai funcționat cum trebuie, așa că mașina a ajuns în șanț!

„Uitați cum se conduce. Sunt în spate, nu e nimeni la volan. Așa se conduce, din spate, de pe bancheta din spate. Se vede clar, da? Suntem pe autostradă. Bă, ești nebun la cap. I-auite! Știți cine conduce? Sticla asta de apă. Așa se conduce, bă”, spune el la începutul clipului video, în timp ce râde. Iar după câteva secunde se poate observa că mașina se răstoarnă, iar bărbatul începe să vorbească urât: „Am b***t p**a, c***e! Să vezi ce fac. Oprește, stinge, să nu ne vadă, să cheme...”.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!