VIDEO Lewis Hamilton, legat de scaun înainte de ultima cursă a sezonului de Formula 1

VIDEO Lewis Hamilton, legat de scaun înainte de ultima cursă a sezonului de Formula 1
Autor: Dan Brumar
Data: 26 Noiembrie 2018
Cel mai bun pilot de Formula 1 în 2018, Lewis Hamilton, a fost legat de scaun, cu bandă adezivă, înaintea startului cursei de la Abu Dhabi.

Pilotul britanic a fost victima unei farse de zile mari făcută de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, actorul Will Smith. Starul de la Hollywood, care se bucură de statut preferențial în garajul echipei germane de Formula 1, l-a legat de scaun pe Hamilton înainte de startul ultimei curse din acest sezon. Cursa a avut loc în weekend și nu a avut nicio miză pentru piloții de top.

Ce-mi faci, omule? Nu e amuzant deloc. Am o cursă în zece minute”, se lamenta Hamilton, în timp ce Smith mai adăuga un strat de bandă adezivă.

„Ascultă asta e o ocazie rară pentru mine, omule. Știu că tu m-ai invitat, dar ai câștigat destul. Lasă-mi și mie ceva, vreau să conduc eu de data asta. Eu sunt negru, tu ești negru, n-o să-și dea nimeni seama”, a replicat Smith, care și-a pus casca lui Hamilton pe cap și a plecat să-și ia în primire monopostul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Damn It, @lewishamilton! Look what you made me do?!?! I JUST WANTED TO DRIVE

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Peste o oră și jumătate, Lewis Hamilton câștiga Marele Premiu de la Abu Dhabi, stabilind un nou record: 73 de victorii în Formula 1. Doar 18 curse câștigătoare îl mai despart pe britanic de performanța lui Michael Schumacher, septuplul campion mondial. 

Citește și: Lewis Hamilton a sărbătorit al cincilea titlu mondial alături de „Kim Kardashian de Rusia”
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO