• Emisiuni
  • Exclusiv PRO TV
  • Interviu exclusiv cu Zander Biewenga, acrobat Cirque du Soleil: „Dacă aș avea ocazia, aș participa la Românii au Talent!”

Interviu exclusiv cu Zander Biewenga, acrobat Cirque du Soleil: „Dacă aș avea ocazia, aș participa la Românii au Talent!”

Interviu exclusiv cu Zander Biewenga, acrobat Cirque du Soleil: „Dacă aș avea ocazia, aș participa la Românii au Talent!”

Zander Biewenga face parte din familia Cirque du Soleil și străbate lumea în lung și-n lat pentru a oferi momente uluitoare în arena circului. Zilele acestea, Cirque du Soleil revine, la Bucureşti, cu noua producţie „OVO”, un spectacol plin de energie şi culoare.

„Sunt acrobat de 7-8 ani și sunt în Cirque du Soleil de aproximativ 3 ani”, a declarat acrobatul într-un interviu exclusiv pentru PRO TV.

Întrebat care sunt momentele sale preferate din culise, Zander a răspuns: „Sunt prea multe pentru a alege, dar, în general, este o atmosferă de prietenie și suntem ca o mică familie. Petrecem atât de mult timp împreună, așa că ne simțim într-adevăr ca într-o mică familie astfel încât să putem să ne relaxăm, să vorbim și să ne distrăm în culise”.

Acrobatul a mărturisit că se antrenează destul de des și are câte două antrenamente pe scenă în timpul săptămânii.

„Avem și trambulină în culise pe care o putem folosi. De asemenea facem antrenamente și la sală și fitness”, a adăugat Zander.

Chiar dacă este mereu pe drumuri sau în sala de antrenament, Zander spune că are timp și pentru viața personală.

„În fiecare săptămână avem aproximativ două zile libere, uneori trei, uneori una. După ce călătorim, avem puțin timp de explorat, să vedem orașele în care ne aflăm și, de asemenea îl am pe fiul meu și pe soția mea cu mine ca să putem călători împreună și astfel putem fi o familie și în turneu”, a declarat acrobatul de la Cirque du Soleil.

Zander a fost întrebat dacă s-a gândit vreodată să participe la un show de talente precum Românii au talent.

„Dacă am spectacolul potrivit și am destul timp pentru asta, cu siguranță. Cu cât poți obține mai multă expunere ca artist, cu atât mai bine. Așa că dacă aș avea ocazia, cu siguranță aș face-o”, a mai spus Zander.

Acrobatul are și un mesaj pentru cei care participă la cel mai iubit show de talente.

„Faci întotdeauna cele mai bune spectacole, dacă te distrezi cât mai mult posibil, așa că să te distrezi cu adevărat și să te asiguri că te bucuri de ceea ce faci este cel mai important lucru”, a conchis acrobatul.

Urmărește interviul integral în materialul VIDEO de mai jos

Nu rata în seara asta, de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, o nouă ediție a sezonului 14 Românii au talent.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Exclusiv PRO TV Plus

Articole pentru emisiune Exclusiv PRO TV Plus

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni