Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii aprilie

Până acum, din punct de vedere astrologic, situația a fost complicată din cauza eclipselor din martie și aprilie, a lui Mercur în Berbec și a poziției generale a planetelor, iar următoarele două săptămâni vor aduce anumite obstacole în continuare, dar vorbim mult și de oportunități importante pentru cele 12 semne ale zodiacului.

Cristina Demetrescu a discutat despre fiecare zodie în parte la Vorbește lumea și, de data asta, a făcut chiar previziuni optimiste, așa cum însuși Shurubel a declarat. Mai ales că urmează conjuncția Jupiter-Uranus, care se creează odată la 14 ani, în condițiile în care "Jupiter e marele benefic."

Vezi video atașat

Berbec
Berbecilor li se recomandă să monetizeze tot ceea ce au mai bun în această perioadă și să își valorifice oportunitățile pentru că această mare conjuncție la ei se situează pe sectorul banilor munciți. Se poate să li se mărească salariul, pot să negocieze pentru mai mulți bani, pot să se angajeze într-un loc nou. E necesar să conștientizeze că merită mai mult pentru ce pot să ofere bun.

Taur
Pentru Tauri e despre "eu cu mine", dar și despre "eu din mine". Li se recomandă să creeze și să profite de conjuncția Jupiter-Uranus, care apare odată la 14 ani.

Gemeni
Pentru Gemeni, vindecările vin nu neapărat prin soluții miraculoase, ci prin acele tipuri de terapii care lucrează cauzele, subconștientul. Cauzele unor probleme de sănătate sau a unor dezechilibre sunt undeva în subconștient, iar lor li se recomandă să găsească un îndrumător.

Rac
Racii sunt ajutați de o persoană cheie care apare în viața lor să facă un pas foarte important, nu doar în carieră, ci și în activitatea lor independentă. Racul trebuie să deschidă gura, să vorbească despre problemele lui, să ceară ajutorul pentru că, undeva acolo, sunt persoane care îl așteaptă pe Rac să spună ce are de spus și să își manifeste intențiile.

Leu
Pentru Lei, perioada vine nu doar cu oportunități profesionale, ci și cu recunoaștere profesională, iar acei Lei care au senzația că nu are de unde să vină această oportunitate, înseamnă că ei, de foarte multă vreme, stau într-un loc care nu le mai oferă valoare.

Fecioară
Fecioarele trebuie să spargă un o graniță, trebuie să plece în acel necunoscut, deoarece de obicei le este frică. Asta este vorba Fecioarei: "Mi-e frică, mi-e frică de necunoscut, mi-e frică să încerc, mi-e frică că nu știu dacă o să reușească."

Balanță
Pentru Balanțe este o perioadă bună din punct de vedere financiar. Pot apărea și moșteniri, pot apărea bani din anumite vânzări, oportunități care vin destul de iute.

Scorpion
Scorpionii au o șansă de împăcare în aceste două săptămâni, pentru că acolo sunt câteva tensiuni în zona relațiilor, cu condiția schimbării majore.

Săgetător
Pentru Săgetător este o perioadă foarte bună pentru a se ocupa de metabolismul lor, de sănătate, de a schimba o medicație, care poate nu le face foarte bine, de a începe un tratament. Sunt și oportunități foarte bune din punct de vedere profesional.

Capricorn
Capricornii dau dovadă de talent în această perioadă, chiar dacă ei nu se consideră așa mari artiști.

Vărsător
Vărsătorii pot face schimbări de casă, schimbări de domiciliu, află de o oportunitate. Și pot primi vești că li se mărește familia.

Pești
Dincolo de faptul că ar putea să-și cumpere și o mașină în această perioadă, este pentru ei o perioadă bună pentru revelații, pentru a citi, primesc vești surpriză.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni