Bebelușii unor americani, născuți de o mamă-surogat din Kiev, “captivi” în războiul din Ucraina

Bebelușii unor americani, născuți de o mamă-surogat din Kiev, captivi în războiul din Ucraina
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 03 Martie 2022
Data actualizare: 03 Martie 2022
Pentru Alex Spektor (46 de ani) și Irma Nunez (48 de ani), un cuplu care locuiește în America, anul 2022 urma să le aducă doar fericire și zâmbete după ce reușise să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a fi părinți. Ei au apelat la o mamă-surogat din Ucraina. 

Bebelușii au venit pe lume mai devreme de termen, iar acum se zbat să supraviețuiască într-un spital din Kiev, oraș https://www.protv.ro/stiri-despre/razboi-ucraina. 

Lenny și Moishe s-au născut prematur în 25 februarie, la o zi după invazia rusă. Bebelușii au venit pe lume la 32 de săptămâni și jumătate, după o sarcină plină de complicații, la Spitalul Adonis din Kiev, scrie Daily Mail.

Micuții luptă acum pentru viața, iar părinții sunt disperați să-i transfere într-o zonă mai sigură și în cele din urmă să-i aducă acasă în SUA, dar nevoile medicale speciale reprezintă o problemă majoră. 

“Este de neimaginat… ce pot să mai spun? Mintea mea nu poate să înțeleagă. Faptul că sunt prematuri ne îngreunează și mai mult situația”, a spus Alex. 

Părinții vor să-i mute pe băieți într-un alt spital, care are un adăpost anti-bombă la subsol, însă nu găsesc o ambulanță disponibilă pentru a-i transporta.

“Vă implorăm să ne scoateți copiii de acolo! Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i aduce acasă în siguranță și pentru a ajuta alți nou-născuți, părinți și îngrijitorii lor blocați la spital cu ei”, au mai spus părinții gemenilor.

Citește și: VIDEO „Fantoma Kievului”, pilotul-erou al Ucrainei care stăpânește cerul țării sale. Ce avioane ar fi doborât

“Au venit pe lume cu două luni mai devreme, la sfârșitul unei sarcini complicate și la începutul unui război, a scris unul dintre prietenii cuplului, care a inițiat o campanie de strângere de fonduri pe GoFundMe. În doar câteva zile s-au strâns peste 72.000 de dolari. 

Fotografii: Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!