Mărturiile cutremurătoare ale tatălului bebelușului ucis în Odesa. “Toată lumea mea a fost distrusă”

Mărturiile cutremurătoare ale tatălului bebelușului ucis în Odesa. Toată lumea mea a fost distrusă
Citeste mai mult despre: Valeria Glodan, Iuri Glodan,
Data publicarii: 26 Aprilie 2022
Data actualizare: 26 Aprilie 2022
Atacul cu rachete de la Odesa a făcut mai multe victime, iar printre ele se afla și o fetiță în vârstă de doar 3 luni. 

Micuța Kira, dar și mama Valeria și bunica ei au fost ucise în urma atacului cu rachete de la Odesa. Știrea a devenit virală în mediul online și chiar și președintele Zelenski a reacționat. 

Un bebeluș de 3 luni a murit. Au omorât un bebeluș de 3 luni. Războiul a început când bebelușul acesta avea o lună. Vă puteți măcar imagina ce se întâmplă? Sunt niște nenorociți. Nenorociți. Nu am alte cuvinte. Pur și simplu, nenorociți”, a spus președintele Ucrainei într-o conferință de presă.

În urma lor, a rămas foarte multă suferință, iar cel care a rămas încă viață este Iuri, soțul Valeriei și tatăl fetiței care avea doar 3 luni. Acesta a mers chiar de Paște să recupereze câteva lucruri rămase din blocul distrus de rachete: fotografii, scrisori scrise de soția sa etc. „Dacă las lucrurile în apartament, vor deveni gunoi și oamenii îl vor arunca. Vreau să le păstrez pentru amintirile mele”, a spus Iuri pentru BBC.

Eram în maternitate când s-a născut. Îmi este foarte greu să-mi dau seama acum că fiica și soția mea nu mai sunt aici. Toată lumea mea a fost distrusă ieri de o rachetă rusă”, a mai adăugat acesta. 

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!