O companie aeriană vietnameză va plăti 8.500 de dolari pasagerilor care se infectează cu coronavirus în timpul zborului

O companie aeriană vietnameză va plăti 8.500 de dolari pasagerilor care se infectează cu coronavirus în timpul zborului
Data: 27 Martie 2020
Compania aeriană vietnameză Vietjet a anunțat că este pregătită să plătească clienților până la 200 de milioane VND (8.566 USD) dacă se infectează cu coronavirus după ce călătoresc cu ea.

Compania aeriană vietnameză Vietjet a anunțat că este pregătită să plătească clienților până la 200 de milioane VND (8.566 USD) dacă se infectează cu coronavirus după ce au zbor cu ea.

Citește și

Plata va face parte din noua sa schemă „SKY COVID CARE”, care va acoperi toate zborurile interne între 23 martie și 30 iunie 2020.

Acesta va fi oferit gratuit tuturor clienților eligibili, indiferent de vârstă și naționalitate.

Într-o declarație care anunță lansarea asigurării, compania aeriană a declarat: "Odată cu asigurarea, pasagerii sunt eligibili pentru acoperirea asigurării și beneficiază de pe urma Vietjet în termen de 30 de zile începând cu 00:01 de la data zborului, indiferent de modul în care pasagerii sunt infectați cu acest virus.“

Compania aeriană a spus că a dat deoparte „zeci de miliarde de dong” din banii proprii pentru a acoperi schema, care este concepută pentru a „asigura sănătatea pasagerilor”.

Pentru a se califica pentru asigurare, compania aeriană a spus că potențialii clienți trebuie să furnizeze „toate informațiile în conformitate cu termenii și condițiile Vietjet” atunci când cumpără bilete.

Aceasta include numele complet, cu CNP-ul ca dovadă, data nașterii, numărul de telefon și adresa de e-mail.

În plus, clienții trebuie „să respecte toate reglementările privind prevenirea și controlul bolilor supuse de Vietjet și de Ministerul Sănătății și autorităților”.

Deși compania aeriană nu face discriminări împotriva clienților de anumite vârste sau naționalități, cei care au fost deja confirmați pozitiv pentru COVID-19 sunt neeligibili, la fel ca și cei care încalcă orice reglementare de securitate, cum ar fi izolarea sau interdicțiile de călătorie, subliniate de Ministerul vietnamez a Sănătății sau a altor autorități guvernamentale.

Cu toate acestea, compania aeriană a spus că nu va acoperi pasagerii cu epilepsie, boli mintale sau comportamente de suicid în cadrul politicii.

Clienții care speră să facă o cerere pot face acest lucru prin intermediul formularului de pe website-ul său și vor trebui să furnizeze dovada că au fost testați pozitiv pentru COVID-19, precum și dovada tratamentului.

În 2012, compania aeriană a fost amendată după ce a găzduit un spectacol de bikini pe unul dintre avioanele sale.

Autoritatea aviației civile din Vietnam a emis o amendă de 20 de milioane VND (856 USD), deoarece a declarat că această compania aeriană a pus în scenă spectacolul fără a primi aprobarea oficială.

Vietnam are în prezent 153 de cazuri confirmate de coronavirus, potrivit celui mai recent raport al Organizației Mondiale a Sănătății, din 26 martie.

Foto: Shutterstock
 

Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies