Tatăl fetei care a fost arestată după ce a umilit-o pe minora de 13 ani: „Polițistul a vrut el să dea exemplu”

Tatăl fetei care a fost arestată după ce a umilit-o pe minora de 13 ani: bdquo;Polițistul a vrut el să dea exemplu
Citeste mai mult despre: fetita batuta, fetita targu jiu,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 08 Septembrie 2020
Scene șocante s-au petrecut zilele trecute în Târgu-Jiu și au devenit virale în mediul online, fiind văzute de întreaga țară: o fetiță de doar 13 ani a fost trasă de păr, scuipată și lovită cu pumnii și picioarele de alte copile cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, în timp ce un băiat, și el minor, filma scenele grotești.

După ce toți românii au condamnat gesturile fetițelor, oamenii legii s-au autosesizat și au afirmat că le-au găsit pe cele patru agresoare și pe băiatul care a filmat incidentul, părinții celor cinci fiind amendați cu 500 de lei pentru cele întâmplate.

Citește și

Din cauză că trei dintre cele patru fete sunt minore și au sub 14 ani, ele nu au pățit nimic, în timp ce singura fetiță de 14 ani a fost reținută pentru 24 de ore. După ce această informație a devenit publică, tatăl fetiței care a fost arestată a vorbit, potrivit Libertatea, în presa locală din Târgu-Jiu despre pedeapsa primită de fata lui, afirmând că este una mult prea dură.

„Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite, care poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei. A cunoscut aceste fetițe de două luni, este vinovată și ea, dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta. Poate am greșit noi, ca părinți, undeva. Vreau să îndreptăm greșeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o șansă în viață. Și polițistul a vrut el să dea exemplu în țară să aresteze copilul ăsta de 14 ani. Fetița care a fost agresată a venit înaintea poliției la noi acasă, împreună cu o verișoară a ei, s-a luat în brațe cu fata mea, s-au împăcat, și-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele”, a spus tatăl agresoarei.

Vezi și: 

FULLSCREEN
Tatăl fetei care a fost arestată după ce a umilit-o pe minora de 13 ani: „Polițistul a vrut el să dea exemplu”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies