Anda Adam are un plan pentru a reveni în topurile muzicale: ‘Lucrez la ceva super tare. Fiți pe fază’

Anda Adam are un plan pentru a reveni în topurile muzicale: lsquo;Lucrez la ceva super tare. Fiți pe fază rsquo;
Anda Adam își pregătește revenirea în topuri
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Octombrie 2022
Data actualizare: 26 Octombrie 2022
Au trecut 12 ani de la hitul „Love on You”, care a dus-o pe Anda Adam în topurile muzicale din 20 de țări, inclusiv România. Artista ne-a dezvăluit că pregătește un nou hit, care „va fi numărul 1 în trending pe YouTube”. Până atunci, Anda „atacă” radiourile din Turcia cu noua piesă cântată în colaborare cu Deniz Cem.

Yo No Se este noua colaborare semnată de Anda Adam cu un artist apreciat în Turcia. Deniz Cem a fost cel care a abordat-o pe cântăreața din România pentru a lucra împreună la lansarea melodiei cântate în spaniolă, engleză și turcă. Dar de ce a ales Anda Adam Turcia?

În Turcia eu am avut piese pe locul 1 în top, la cele mai mari radiouri de la ei și atât publicul, cât și artiștii turci, mă cunosc deja Cred că influența noastră balcanică place acolo, plus că și pe zona de turism românii contribuie foarte mult pe teritoriul lor. Tocmai de aceea probabil că există și cerere ptentru artiști români acolo. Piesa urmează să între pe radio în Turcia și sper să ajungă pe primele poziții în topurile lor”, ne-a spus cântăreața.

Anda Adam vrea să ajungă iar în topuri în afara țării

În 2010, Anda Adam a avut niște cifre impresionante cu piesa Love on You, care a ajuns în topurile din România, Ucraina, Spania, Italia, Rusia, Grecia, Olanda, Portugalia, Belgia, Franța, Turcia, Serbia, Cipru, Cehia, Siria, Maroc, Dubai, Brazilia, Elveția și Brunei.

Artista vrea să revină pe locul 1 și pregătește ceva fanilor ei. 

Îmi doresc să revin pe piața internațională și sper să fiu curând în topuri iar și să duc numele României peste tot! Urmează până la final de an o lansare și la piesa mea în română. Lucrez în prezent cu Boier Bibescu la ceva super tare, care va fi numărul 1 în trending pe YouTube. Așa că, fiți pe fază!”, a dezvăluit Anda Adam.

Cum a evoluat cariera Andei Adam

Anda Adam (42 de ani) este o cântăreață de muzică pop, dance și R&B care și-a început cariera în anul 1999, în urma unei colaborări cu R.A.C.L.A. Piesa Nu mă uita a fost pe placul publicului și al oamenilor din industrie, așa că Anda Adam a ajuns repede în centrul atenției. 

Un mare hit de radio a fost Selecta, o colaborare cu Alex Velea, însă la fel de prezente au fost și piesele Ajutor, Nai Nai featuring Bishop și Ochii Mei, de pe albumul Confidential. Pentru acest album, artista a fost distinsă cu Discul de Aur și Discul de Platină, pentru vânzările înregistrate.

Au urmat single-urile Cadillac, Show me și Trust, care au reușit să ajungă pe primul loc în topurile radiourilor internaționale. Anda Adam a semnat și o colaborare de succes cu Costi Ioniță și alți patru artiști cunoscuți de la noi.

Cele mai noi colaborări ale artistei sunt Toca Toca (cu Mr. Vik), Diamond Girl (cu Xonia) și Yo No Se (cu Deniz Cem). 

Ascultă piesa Yo No Se AICI!

Fotografii: YouTube/@andaadam

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies