• Emisiuni
  • Groapa
  • Monica Bîrlădeanu, primele imagini de pe platoul de filmare al serialului Groapa. „Manuela Vlahu e numele meu și ne vedem în toamnă”

Monica Bîrlădeanu, primele imagini de pe platoul de filmare al serialului Groapa. „Manuela Vlahu e numele meu și ne vedem în toamnă”

Monica Bîrlădeanu, primele imagini de pe platoul de filmare al serialului Groapa. „Manuela Vlahu e numele meu și ne vedem în toamnă”

Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai elegante prezențe feminine din cinematografia românească. De-a lungul carierei sale, ea a jucat rolul unor femei puternice, ambițioase și seducătoare. 

Recent, PRO TV a început filmările pentru noul serial de ficțiune, ”Groapa”, iar Monica Bîrlădeanu interpretează rolul Manuelei, una dintre nurorile familiei Vlahu. În serial, personajul Manuela Vlahu are o fiică, pe nume Iolanda. Rolul ei este interpretat de o tânără studentă la UNATC, Antonia Scutaru.

„Mă cheamă Manuela Vlahu în „Groapa”. Sunt din familia centrală a acestui serial care e o saga de familie. Manuela e un personaj destul de atipic pentru acest peisaj de familie, în sensul că vă fi pata de culoare. O femeie destul de extravagantă”, a declarat Monica Bîrlădeanu. 

Acrița a postat primele imagini din timpul filmărilor pentru serialul „Groapa”. Personajul ei pare să fie o femeie care adoră să se aranjeze și să poarte bijuterii scumpe, spre deosebire de alți membri ai familiei. În imaginile publicate de Monica mai apar actrițele Dana Rogoz și Teona Stavarachi. Ele se află în casa familie Vlahu, o vilă superbă din Giurgiu.  (vezi galeria foto de mai sus)


În una dintre scene, Monica Bîrlădeanu poartă o ținută elegantă all black și saldale cu toc înalt. Fanii au fost cuceriți: 

„Monica Bellucci a României!”;
„Ce frumoasă ești! Îmi place sa te privesc zilnic!”;
„Ești superbă.Si sandalele sunt wow”,
sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

„Cu mare bucurie vă anunț că am început să filmăm o nouă poveste pentru @protv_romania, o saga de familie absolut splendid de palpitantă. Manuela Vlahu e numele meu și ne vedem în toamnă în „Groapa”, pe Protv. Vă povestesc mai multe de la filmari, pe stories”, le-a transmis Monica Bîrlădeanu fanilor pe Instagram. 

Printre actorii care vor juca un rol principal în serial se numără Nicu Mihoc. 

„Sandu Vlahu, un om de afaceri, e un fel de „Nașu”. Are patru băieți. Este un tip care face comerț, da pe vechi, e genial, cu o credință nestrămutată”, spune el despre rolul lui din „Groapa”, într-un interviu

Sursă foto: Instagram/ monica_birladeanu

Vezi și: 





 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni