Când revine emisiunea Imperiul Leilor pe PRO TV și VOYO!

Când revine emisiunea Imperiul Leilor pe PRO TV și VOYO!

Imperiul Leilor, emisiunea fenomen de la PRO TV, revine pe micile ecrane în această toamnă. Opt investitori sunt pregătiți să susțină cele mai inovative business-uri și să ofere suport celor care au o viziune și vor să o pună în aplicare sau să le ofere șansa către succes celor care au nevoie de suport în afacerile lor pentru a ajunge mai departe.

Emisiunea care timp de trei sezoane a potențat sute de afaceri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos revine pe PRO TV și pe VOYO. 

Când începe noul sezon Imperiul Leilor

Mult a fost, puțin a rămas, telespectatorii PRO TV vor putea urmări în curând noul sezon al emisiunii Imperiul Leilor care începe marți, 19 septembrie, ora 21.30. Liderii unor afaceri de succes din România, opt la număr, îi vor căuta pe  antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală.
 
Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult, printre aceștia se numără, veteranul emisiunii Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. 
 
Patru noi investitori sunt pregătiți să schimbe destine, Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare. 
 
Leii sunt pregătiți! Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile!

Prima ediție se va difuza simultan pe PRO TV și VOYO, iar ediția a doua este disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni