• Emisiuni
  • La Măruță
  • "Am zis că nu mă mai mărit niciodată". Cristina Spătar a dezvăluit cum și-a cunoscut soțul și ce a făcut-o să-i devină soție

"Am zis că nu mă mai mărit niciodată". Cristina Spătar a dezvăluit cum și-a cunoscut soțul și ce a făcut-o să-i devină soție

Cristina Spatar, în vârstă de 51 de ani, a spus "DA" pentru a doua oară și a avut o nuntă ca în povești alaturi de afaceristul Vicențiu Mocanu. Invitată în platoul emisiunii "La Măruță", cântăreața a vorbit despre această nouă etapă din viața sa și decizia de a deveni din nou mireasă.

Cristina Spătar a cunoscut din nou dragostea când l-a întâlnit pe afaceristul Vicențiu Mocanu și, deși nu și-a propus să devină din nou mireasa, partenerul ei i-a dat încrederea să facă acest pas din nou:

"Am zis că nu mă mai mărit niciodată cu acte, în niciun caz. Să stam așa... nu prea mi-am dorit. În fine, a lucrat mult la treaba asta Vichi (n.r soțul Cristinei Spataru). Și nu îmi pare rău. Iubește copiii, asta e unul lucru mare, mare de tot".

Întrebată cum și-a cunoscut soțul, Cristina Spătar a dezvăluit că totul s-a întâmplat prin intermediul unor prieteni, în timpul unei ieșiri. Ceea ce a atras-o cel mai mult la Vicentiu Mocanu a fost simțul umorului:

"Ne-a făcut cunoștință la o masă, nu a fost nimic premeditat. Și întotdeauna mă făcea să rad, de câte ori ne vedeam, mă făcea să rad. Deci are simțul umorului, nu are treabă".

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni