• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan, show la botezul micuței Venice Victoria! Cum s-au distrat vedetele

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, show la botezul micuței Venice Victoria! Cum s-au distrat vedetele

În weekend, Andreea Antonescu și-a botezat mezina. Evenimentul a avut loc la Mănăstirea Cașin din București, acolo unde cu 12 ani în urmă și-a botezat și primul copil, pe Sienna. După biserică, invitații s-au distrat apoi până în zori la un ballroom de lângă Pădurea Snagov. 

Cântăreața a ales o rochie diafană, ce i-a pus în valoare silueta, iar cele două „comori” ale sale au purtat rochițe roz și au arătat adorabil. 

Printre invitații de seamă s-au numărat: Adelina Pestrițu, Ilie Dumitrescu, Marius Avram, Giulia Nahmani, Dinu Gheorghe sau Ion Dănciulescu. De la petrecere nu putea lipsi buna ei prietenă și fostă colegă de trupă, Andreea Bălan. Cele două artiste le-au pregătit un moment special invitaților și au cântat câteva dintre hit-urile Andre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jubile (@jubile.events)

„Sunt fericită pentru că a ieșit mult mai frumos decât mă așteptăm! Mult mai bine și mai frumos decât pretențiile mele de Fecioară tipicară și perfecționistă. Dumnezeu a fost cu mine în barcă și le mulțumesc tuturor pentru tot, atât familiei mele cât și prietenilor și invitaților și tuturor celor care au fost alături de noi, în mod special Jubile Forest pentru toată implicarea! A ieșit perfect!”, a declarat extrem de emoționată Andreea Antonescu.

În 19 decembrie, Andreea Antonescu a născut o fetiță, al cărei tată este jurnalistul Victor Vrînceanu. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce artista a devenit mamă pentru a doua oară. 

Mai multe în MATERIALUL VIDEO de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni