• Emisiuni
  • La Măruță
  • Badea Ghiță, primele declarații după ce a făcut senzație pe scena „Românii au talent”

Badea Ghiță, primele declarații după ce a făcut senzație pe scena „Românii au talent”

Gheorghe Țugui, cunoscut sub numele de Badea Ghiță,  are 76 de ani, este rapsod popular și creator de măști. Bărbatul din Betoșani a făcut senzație pe scena emisiunii „Românii au talent”, iar acum a venit La Măruță să ofere primele declarații.

Concurentul de la Românii au talent a rămas profund impresionat de modul în care a fost primit pe scenă și, din declarațiile sale, se înelege că vrea să continue pe acest drum.

„Mie mi-a plăcut foarte mult! Ce emisiuni mai sunt la fel ca cele de la PRO TV?”, a spus Gheorghe Țugui.

Cine este Badea Ghiță

Încă din copilărie își făcea fluiere din cucută și încerca să cânte sau măcar să scoată niște note. A reușit să  îndeletnicească și acest meșteșug. Această ocupație reprezintă toată viața lui și încercarea sa constantă de a duce tradițiile moldovenești mai departe.

A moștenit totul de la tatăl său, care a fost unul din cei mai valoroși creatori de măști din țară. Cum masca merge cu muzica, el a completat această artă.

După ce a furat “furat” meserie la tatăl său, Gheorghe a devenit cu timpul unul din cei mai apreciați artiști creatori. Cu siguranță, idolul său a fost și a rămas tatăl său.

Când era trist, plângea și crea, iar la final râdea când se uita la expresivitatea măștii. Talentul l-a manisfetat peste tot în țară și peste hotare. A cântat în mai multe concerte și a apărut de mai multe ori la televizor.

La Românii au talent nu vrea să câștige premiul, ci vrea să câștige inimile oamenilor. A venit pe scena talentelor ca să arate lumii și celorlalți raspozi că încă mai trăiește. Gheorghe mai este pasionat și de astrologia veche.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni