• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catinca Roman, interviu despre viață, depresie și familie. „Au fost luni în care îmi era greu să mă ridic din pat”

Catinca Roman, interviu despre viață, depresie și familie. „Au fost luni în care îmi era greu să mă ridic din pat”

Într-un interviu exclusiv, pentru emisiunea „La Măruță”, Catinca Roman a povestit despre o perioadă dificilă din viața ei. 

„Am făcut un burnout foarte grav. Au fost luni în care îmi era greu să mă ridic din pat, să mă duc până la baie. Nici vorbă de ieșit din casă. Mi-am dat seama la un moment dat și am apela la ajutor de specialitate”(...) Momentul în care mi s-a declanșat a fost când a murit tata, în septembrie anul trecut”, a spus ea. 

Iosif Zilahy s-a stins la vârsta de 90 de ani. El a avut o poveste de dragoste timp de 12 ani cu Mioara, fosta soție a lui Petre Roman.

Catinca Roman consideră că traumele din copilărie și-au spus cuvântul acum, la maturitate: 

„Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte:  „Te iubesc”, „Mi-e dor de tine”. Eu în copilărie mă simțeam neiubită.”

Catinca Roman a vorbit și despre relația cu sora ei, Oana Roman. 

„Suntem temperamente extrem de diferite. Am considerat-o întotdeauna mult mai fragilă. Oana este o persoană extrem de sensibilă. Eu cred că și-a pus această mască de „eu pot”, „eu fac”, „eu sunt cea mai puternică”. E un patern familial pe care ea îl duce mai departe, din punctul meu de vedere, din păcate. Cred că este încă foarte dependentă de ce spun ceilalți. Nu m-am văzut de foarte mult timp cu ea, poate un an. Regretul meu e că nu reușesc să construiesc o relație cu nepoata mea”. 


Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni