• PRO TV
  • Cine sunt Tristan și Andrew Tate, frații milionari care colecționeză mașini de lux și femei sexy

Cine sunt Tristan și Andrew Tate, frații milionari care colecționeză mașini de lux și femei sexy

Cine sunt Tristan și Andrew Tate, frații milionari care colecționeză mașini de lux și femei sexy

Tristan și Andrew Tate țin prima pagină a ziarelor după ce polițiștii au descins în vila acestora din Pipera și i-au pus sub acuzare pentru sechestrare și exploatare sexuală. 

Ambasada SUA la București a alertat autoritățile că o tânără cu cetățenie americană a fost sechestrată luni seara, de doi bărbați, într-un imobil din Voluntari, Ilfov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Tate (@talismantate)

Polițiștii au efectuat percheziții în locuința deținută de Tristan și Andrew Tate, iar cei doi au fost audiați timp de cinci ore la DIICOT. După audieri, frați Tate au fost eliberați, însă cercetările în acest caz continuă. 

Cine sunt frații Tristan și Andrew Tate

Tristan și Andrew Tate au fost campioni la kickboxing și locuiesc în România de câțiva ani. Cei doi sunt cunoscuți pentru stilul de viață extravagant: vacanțe exotice, plimbări cu avionul privat, flotă de mașini de lux și femei pe alese.

Ei se laudă adesea cu averea pe care au reușit să o facă din studiourile de videochat pe care le au în mai multe țări, inclusiv România. 

Pe contul de Instagram, cei doi frați pozează alături de bolizi care valoarează sute de mii de euro. Potrivit Fanatik, Tristan și Andrew dețin mașini de lux în valoare de 5 milioane de euro, printre care un Aston Marin, un Ferrari sau un Lamborghini Huracan.

Nici la capitolul femei nu stau rău deloc și s-au afișat la braț cu unele dintre cele mai frumoase vedete din România. 

Tristan Tate s-a iubit cu Bianca Drăgușanu și Alexandra Stan, iar despre Andrew, poreclit și Cobra, s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Lidia Buble. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni