• PRO TV
  • EXCLUSIV Liviu Teodorescu a dezvăluit sexul și numele copilului

EXCLUSIV Liviu Teodorescu a dezvăluit sexul și numele copilului

EXCLUSIV Liviu Teodorescu a dezvăluit sexul și numele copilului

Liviu Teodorescu a fost prezent în platoul emisiunii „La Măruță”, la doar câteva zile de la dezvăluirea momentului! Artistul a spus pe rețelele de socializare că urmează să devină tată, iar acum a venit cu noi amănunte despre sarcina Iuliei.

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști de la noi din țară. În 2011, acesta pășea pentru prima dată la Vocea României, loc în care urma să i se schimbe toată viața. În acest moment, el nu doar că are parte de o carieră uimitoare, ci și de o căsnicie superbă cu Iulia, femeia care în doar 4 luni îi va aduce pe lume un copil.

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Liviu Teodorescu a făcut noi dezvăluiri despre sarcină. Se pare că artistul urmează să fie tată de fată și chiar s-a gândit la un nume: Ecaterina. 

„E însărcinată în 5 luni și o săptămână. Avem fată! Este preconizat că va naște în iulie, o să fie rac, precum mine. E stabilită pe 12 iulie, fix de ziua mea. Sper să nu îmi fure și ziua de naștere, poate se naște înainte sau după ca să mai am și eu ceva în viața asta. 

Ai mei nu s-au așteptat nici ei. E o chestie pe care o proiectezi pe viitor, iar când vine, te lovește. Momentan e încă o burtică mare, dar când o să fie pe bune, o să fie copleșitor”,
a spus el.

În ceea ce privește numele fiicei sale, Liviu Teodorescu a hotărât să o boteze pe cea mică Ecaterina:

Ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina. După ce ne-am gândit la nume am aflat că mama socrului o chema Ecaterina”, a spus Liviu. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni