• Emisiuni
  • La Măruță
  • EXCLUSIV Theo Rose, în direct la Măruță! Primele declarații după ce a adus pe lume un băiețel: „Nici nu visam”

EXCLUSIV Theo Rose, în direct la Măruță! Primele declarații după ce a adus pe lume un băiețel: „Nici nu visam”

Theo Rose a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Sasha Ioan. Îndrăgita artistă a născut miercuri, 14 iunie, prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. 

La doar câteva ore după ce a devenit mămică, Theo Rose a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea „La Măruță”. Vedeta a povestit cum a decurs nașterea, dar și ce a simțit când și-a văzut prima oară bebelușul. 

„Sunt brici, foarte bine! Nici nu visam că o să fie așa bine! Sunt fericită tare, ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că tata o să zică prima dată că din ce văd așa… are ochii lui. (…) Am născut la 09:17, asta e ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană pentru că așa mi-au indicat medicii. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel… Eu eram pregătită să nasc natural. 9 luni de zile m-am pregătit să nasc natural și cu puțin timp înainte au sesizat niște riscuri și a trebuit să ne programăm la cezariană, să luăm o hotărâre ca să fie bine pentru copil. Copilul e mare, e zdravăn. Are 3,8 kg. E mare, nici nu mi-a venit să cred. 54 de centimentri, e și înalt. Ca taică’su. E perfect!”, a mărturisit emoționată Theo Rose.

Artista a povestit și cum a reacționat familia atunci când l-a văzut pe micuțul Sasha Ioan: „I-am filmat aici! Au intrat toți plângând, îți dai seama. E și sora mea aici cu mine, plânge și ea”.

Theo Rose a primit un cadou special pentru micuțul Sasha de la mama iubitului ei. 

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, un cadou. Am primit o pietricică din Africa de Sud, o piatră prețioasă, ea știe că face acolo niște research-uri pentru animațiile pe care filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze”, a spus artista. 

Mămica a mărturisit că Anghel Damian este extrem de emoționat și că „nu îndrăznește să-l ia prea mult în brațe”.

„Deci când îl vezi și îl iei în brațe, zici că ești pe altă lume. Acum am înțeles și eu ce au simțit toți părinții când și-au văzut copiii”, a adăugat artista.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni